Najdi forum

Problem CD/DVD emulation

Ko hocem zagnat igrico ROME total ware, mi napise
CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.

Kaj hudica je to? Jaz nimam pojma.

Lep pozdrav

Kupi original, pa bo!

To je znani problem nekatere programske opreme, ki je ali:
– napisana “šlampasto”
– shackana – crackana

po moje imaš gor instaliran kakšen:
– CloneCd
– Alkohol 120%

ali kaj podobnega.
Odstrani to programsko opremo in poizkusi ponovno, če ne bo potrebno malce registry datoteke popravit pa bo.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ne bit tako pameten. Je orginal!!!

Kaj si mislil s alkohol 120%? Se mal hecas ne.

Ta CloneCD je pa res gor. Bomo ga spravli dol in porocam kaj bo.

Hvala. Andreja

Ja seveda sem se malce hecal, kaj si pa mislila, saj jaz se itaq vedno samo
hecam, samo očitno si ti prva oseba na forumu, ki je to “skužila”, dobiš nagrado!

Bravo LOL!

Drugače je pa Alcolhol120% programček, katerega uporablja tisti, ki ga pozna.

Pa lepo se imej … In brez zamere :))))
Saj se itaq nisem hecal :))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ce ti cisto po pravici povem prvic slisim za alkohol 120%.

Pa moj moz se ti lepo zahvaljuje, ker mu sedaj igrica dela. Zbrisal je clone cd in je vse ok.

Se enkrat hvala.

To je to, hik 😉

lp, Lady L

Zivijo.

zadnjic si se mi ponudila za pomoc, ker ne morem odpreti datotek s koncnico.pps.
Uporabljam Windows XP Home edition, nalozen imam pa tudi Microsoft PowerPoint in PowerPoint viewer 97 (predvidevam, da mi ta nic ne pomaga )

Kaj naj naredim?

LAhko noc

OK, za PowerPoint viewer 97 vemo letnico, kaj pa PowerPoint? Je tudi 97 ali novejši? Nabavi si novejšega, recimo tale pregledovalnik, če sama ne delaš predstavitev:

za ostale zadevice si poglej pa sama tule:

lp, Lady L

Lahko pa si pomagaš tudi z OpenOffice,ki je brezplačen:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Tu pa je tudi zastonj knjiga za njegovo uporabo;res se še čudim tistim,ki kupujejo MS Office!

Program in knjiga sta v slovenščini!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, sedi 5, mama naj pa kokoš prinese v šolo! :))))

lp, jst

Če imaš nameščen Powerpoint, ne potrebuješ dodatnega pregledovalnika za pps datoteke. Morda imaš neke leve verzije programov al pa povsem razštelan računalnik.

Ni rečeno.Zadnjič sem kupil neko pps datoteko,ki je bila narejena z Office XP,pa je PP Viewer 97 ni znal odpret.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close