Gledanje filma preko “satelita”-spet tezave…
Zdaj smo uredili satelite, da lahko film iz racunalnika preko satelita gledam na tv, ogledam si en film,vse okej, ko si pa zelim drugi dan ogledati se kaksnega, evo spet problem.Vse nastimam enako, a se na Tv pokaze slika le , ki je na racunalniku in od filma zvok-glas, slika od filma pa ne.
Vse sem pregledala,nazadnje celo premisljevala, da je kaj narobe z mojo graficno kartico, ki je GE FORCE 4400TI
Nisem vec pametna, kaj še narediti, da bo poleg zvoka nazaj na TV tudi slika filma in ne samo slika, ki je trenutno na ekranu racunalnika.
Je kdo imel podobno tezavo ali ima kaksn predlog…namig, kaj naj se naredim, da bo vse kot mora biti. Hvala!
To vem, ampak hotela sem imeti tako kot na zacetku, da se na Tv ne vidi kaj vse pocnes na racunalniku.Taka nastavitev je bila na zacetku, da se je videla na Tv le slika ekrana in ne kaj vse si pisal delal , potem pa je cez noc cudezno vse to izginilo, ne vem mogoče sem res kaj pomotoma naredila, ampak kljub vsemu, da sem sla po enakih korakih nazaj, slike filma ni hotelo kazat na Tv.Zdaj ko sem pač naredila tako kot svetujes ti, pa dela, ampak mi to ni vsec, ker se potem vidi tudi vse na Tv, kadar si samo za racunalnikom, tega prej ni bilo, razen seveda ce ne ugasnes satelit.
Če ves kako lahko to zakrijem, ne da bi ugasnila satelit, bom pa tudi vesela za tvoj namig.Kajti mal diskretnosti pa tudi zelim imeti za racunalnikom, ce slucajno kdaj pozabim ugasniti satelit.
Grdobka..moja zelim ti lep dan,)!
Forum je zaprt za komentiranje.