Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ali je na trenutno na netu ?

Ali je na trenutno na netu ?

Moj znanec ima kabelski net. Pa sva se enkrat pogovarjala o tem in mene nekaj zanima: ali lahko v danem trenutku ugotovim če je trenutno na netu (njegovega IP-ja ne vem) ? On pravi da ne. Pa vi ? (in kako)

Če ne veš nobenih podatkov o njem, potem je to tako kot da tvoj znanec stanuje v veliki stolpnici, za katero ne veš v katerem kraju je, niti v kateri ulici je – še manj pa v katerem nadstropju je, pa še potem se ti zaplete ko ne veš na katero stran ima obrnjeno stanovanje, kaj pa če ima zavese na oknu..

Skratka NE…

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Vem samo njegovo uporabniško ime in provajderja…

če ima statični (fixen) ip naslov potem si že dosti blizu, da se ga da ugotoviti, ali je računalniška naprava (router, požarni zid, računalo) vključeno..

Uporabniško ime bi pa pomagalo edinole, če dobiš pri njegovem ponudniku interneta nekoga, da ti pove, ali je ta uporabnik trenutno vključen na net. V kar pa močno dvomim, da ti bo kdo to povedal…

tudi če veš ponudnika interneta je to brez veze – to še ni to!!

lp

ICQ pokaže kdo od “priljubljenih” je na netu.

ja itaq, samo mora drugi tudi imeti icq in pa vključenega, pa msn tudi pokaže pa še marsikdo ..
Vendar kaj pa če nima teh servisov prižganih aaaaaaaaa

kaj pa pol ??

lp

Pol pa vid samo svoj monitor :)))

lp, jst

Ja itaq – na poglej slikce raje (to nisem jaz na sliki, jaz se redno brijem :))

lp

Manekenske poze…. pametne očke…. nasmeh, da dol padeš… wauuuuu!!

Pa pravijo, da je pes podoben gospodarju ;)))))))))

Luškana je!!

lp, jst

hehe, ti kar /#$()”/)#(/)”#/ :))))))))))

Ne noooo, sej ne…. :)))))

Ampak res bi je bilo škoda za pod sekiro. Se ji že po očeh vidi, da je hvaležna.

Takega je imela moja soseda, no iz sosednjega bloka, dokler ga niso dali eutanazirat. Je od starosti že oslepel, jedel skoraj ni več… smo vsi imeli kisle frise, ko ga ni bilo več.

lp, jst

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close