tiskalnik ne dela.. help
Tiskalnik Epson Sylus CX3200…
Vse dela ok. Danes grem kupit barvno kartušo, ne original ampak v firmo, kjer polnijo kartuše. Do sedaj je bilo vse ok. Danes pa dam not kartušo, pa mi ni delala modra barva… Pa se tam zajebavam, pa not, pa ven kartušo, pa levo pa desno…
In zdej mi napiše da ČRNE barve ni not, oz. kartuše, da ni not in naj jo vstavim, pa črne se niti dotaknila nisem…Joooj!
Zdej pa ne vem kako bi to postavla nazaj…. Aja, pa modra mi še vedno ne dela, da bom nesla v ponedeljek nazaj, naj mi zamenja, bolj kriza mi je to, k se mi je zdej cel sistem sesul…
Dej, kdo mi lohk pomaga,,… Hvala.
S takimi karušami (polnjenimi) sem tudi jaz imela podobne težave. Sicer na starem HP tiskalniku, na tem pa se ne grem več teh igric. Imam enakega kot ti…
Kaj naj ti rečem?
1. Mogoče ti modre sploh ni nalil, oz. je ni bilo not
2. Morda se ti je zasušila tiskalna šoba
3. Zelo moraš bit pazljiva pri čipih, ki jih ima kartuša na strani
4. Lahko pa da polnilo, oziroma črnilo sploh ni pravo
Poskusi najprej z avtomatskim čiščenjem (Head Cleaning), potem pa preglej še šobe (Nozzle Check).
Če ne pa Uninstall in ponovno namesti tiskalnik.
Saj se bo zdelo, kot da delam reklamo, ampak ti povem, da je pametneje kupiti nove. V Comtronu v BTC-ju (nasproti Baby centra) jih dobiš za 3.590 SIT – nadomestne original Epsonove, ki so primerne za Epson stylus C62/CX3200. Jih jaz uporabljam in ti povem, da nimam težav. Originalne samo za CX3200 so pa (zaokroženo) Črna 12.000 in Barvna okoli 10.000SIT.
Te pa nesi tja in zahtevaj denar nazaj. Takim pocarjem jaz ne zaupam…
Uspešno rešitev problema ti želim in javi, če ti uspe ali ne!
Lp, Lady L
Forum je zaprt za komentiranje.