zopet spybot in odpravljanje težav
Naredila sem vse, kar ste mi rekli. Zagnala zadevo v safemodu itd. Še vedno spybot najde tole: DSO Exploit 5 entries. Tudi nalaga se mi še vedno miljon stvari, ki se prej niso. Zdajle bom potegnila dol antivirusni program Nod ne vem kaj že, morda bo potem kaj bolje. Ima antivirusni sploh smisel? šla bom na tisto stran, kje se mi je dol snelo nekaj stavri in ki mi ponujajo da naj kupim program, s katerim bom lahko odstranila spy programe, ki so mi jih oni naložili gor. Imajo neko zadevo zastonj, s katero lahko počekiraš, kaj sve se je našlo na tvojem PCu. Bom poskusila potem ročno odstraniti.
Tistih 5 DSO exploitov, to je bug Spybota tako da nič bat, tisto ni nič nevarnega. Safe mode pri spywaru ponavadi tudi ne pomaga, itak pa se ti adware in spybot če najdeta kakega vohuna, ki se ne da zbrisat, ponudita, da se zaženeta ob naslednjem zagonu pred vsemi vohuni.
Ima antivirusni sploh smisel?
huh, antivirus je dandanes nujen skoraj tako, kot emmm mah ne vem 🙂
Skratka brez antivirusa ne bo šlo. Če nimaš nobenega si mašinco preglej z tole zadevo , nato pa si naloži tisti nod ali pa zastonjski Antivir.
Forum je zaprt za komentiranje.