Satelit-prenosnik signala
Kupila sem dva “satelita”(prenosnik signala iz racunalnika na TV)… in sedaj, ko sem želela enega priklopiti na racunalnik in drugega na TV, je nastal problem, saj moj racunalnik nima scart prikljucka.Razumljivo mi je, da bo en scart prikljucek sel na TV, niti pod razno pa si nisem predstavljala, da je tudi drugi satelit narejen tako, da ga je potrebno z scart prikljuckom vkljuciti v racunalnik.
Zanima me , če ima kdo podobne izkušnje in kaj sedaj.Se lahko v racunalnik vgradi scart prikljucek??? Ali se lahko ta scart kabel nadomesti s cim dugim.
Hvala za vsako mnenje, pomoč!
Torej nisi kupila “satelite” za prenos signalov iz računalnika na TV, ampak take za prenos signala iz videorekorderja na TV. Zato imata oba s Scart priključkom.
Če ima tvoja grafična kartica TV Out priključek, dobiš za par sto tolarjev samostojni Scart konektor z video in avdio vhodom, na katerega preko krajšega kabla priključiš TV Out izhod iz PCja in izhod iz zvočne kartice. Tak adapter dobiš v vsaki kolikor toliko resni računalniški trgovini.
Moje želje v trgovini so bile “glasne”, da želim satelit, ki bo služil iz računalnika za TV , dobila pa sem to kar pravis ti, ker nisem bila prepricana, sem kljub temu vprasala še vas, sedaj vidim da se nisem motila…in to ni obicajno da sluzi scart prikljucek tudi na racunalniku, ceprav imajo v navodilih napisano tudi to, da je to tudi za racunalnik,hvala ti pa vseeno za pomoč, saj imam ta prikljucek in bomo lahko uredili tako kot svetujes,hvala ti!
Nič me niso z…, kot meniš ti Pero,kajti vse že dela, enostavno se un scart prikljucek za v racunalnik sploh ni potreboval, ker se je direktno iz racunalnika vkljucil video in avdio prikljucek, v satelit, le en kabel sem se rabila, ki se ga kupi v vsaki navadni trgovini in to ni konektor…slika je lepa, super, priporocam vsem, katerim kabelska povezava ne pride v postev zaradi prevelike razdalje racunalnika-TV!
Forum je zaprt za komentiranje.