Najdi forum

vsiljive mapce

Kr neki, ejga…
V moje dokumente se vsake toliko sama od sebe naredi mapa MyeBooks. Jo zbrišem, ni dolgo je spet tam. Jo spet zbrišem, se spet nardi. Pa jo zbrišem… crkni, crkni, crkni!!!… Zbrišem, spraznim koš, grem na čiščenje diska, poženem antivir in adaware … Čez tri minute je spet tam.

Ni mi še uspelo pogruntat, a je povezana z odpiranjem kakšnega programa, ampak mapca je prazna in HUDO TEČNA!

kva je to zaen šit in kuko nej jo ubijem enkrat za vselej?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

To mapo XPji prinesejo sabo. Nč bat…. da ne bo prazna in bo za eno rabo, lahko vanjo vržeš kakšen dokument v .pdf-ju.

Jaz jo uporabljam za to, kar piše v imenu, vanjo spravljam e-knjige in razno literaturo in jo ne jemljem kot nadlogo.

Ma samo če jo človek ne uporablja, jo pač ne uporablja in če jo želi zbrisat, naj bo zbrisana. Tudi men so včasih kake mapce ali datoteke tečne do amena, ker se kar same ustvarjajo, ti pa jih brišeš kot kak idiot, ker jih pod milim k… ne rabiš.

Tkole je s tole My eBooks mapco.
Tokrat ni nič kriv M$ temveč Adobe z svojim Acrobatom(mislim da to počne le verzija 6).
Poišči mapco za plugine, ki jo uporablja ta program, po defaultu je tule \program files\adobe\acrobat 6\reader\plug_ins in v njej poišči datoteko ebook.api. To datoteko prestavi (move) v mapco optional , po defaultu se nahaja tulele \program files\adobe\acrobat 6\reader\optional.

Nato zbriši My eBooks mapco in bo gmah v mlinčku 🙂

Ej, hvala! 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Spet jaz… 🙂
Pod priljubljene se mi (na enak način kot prej) vriva mapca links. Ne prebavljam je!
Kako se lahko te znebim??

Odpri register(regedit), poišči ključ HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar
Tu poišči LinksFolderName ki ima vrednost “Links”. To spremeni v prazen string.

Zapri regedit, odpri IE in zbriši mapo Links v priljubljenih.

Reštartaj računalo in to je to.

Samo da ne bo naslednja mapa, ki ti bo šla na živce system32 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close