Najdi forum

Nakup računalnika

Ker se sama ne spoznam na računalnik, bi vas prosila za pomoč in nasvet. Računalnik imam v službi. Sedaj pa bi ga potrebovali tudi doma. Prosim, če mi lahko poveste kakšen računalnik naj kupim. Sin obiskuje šolo za gradbenega tehnika 1letnik. Nakup računalnika bi bil predvsem zanj za risanje in ostala dela za šolo. Ker je računalnikov cel kup, (denarja pa bolj malo) se je zelo težko odločiti kakšnega naj kupim, da mu bo služil za dobo šolanja. Prosim za pomoč.
Hvala!

Za šolanje je dovolj dober vsak danes dosegljiv nov računalnik.Zraven pa naj bo vsaj 17 ” LCD monitor,da oči ne bodo trpele.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pozdravljeni

Jaz bi ga na vašem mestu kupil v trgovini JAE zato ker se mi zdi da imajo pravo razmerje med ceno in kakovostjo! Pojdite na njihovo stran mislim da je jae.si al neki takega.

ČE bi ta trenutek moral predlagat poceni in zmogljiv računalnik v sloveniji bi bil to verjteno tale:

Vaš link

Opis
– procesor: CPU AMD Sempron 2600+
– pomnilnik: 512 MB DDR
– grafika: Radeon 9250 128DDR + TV out
– trdi disk: WD 120 GB ATA 100 7200 obr./min.
– CD pogon: CD-RW/DVD
– disketna enota: 3,5″ 1.44 MB
– modem: 56K V.90
– mrežna kartica: 10/100 UTP
– tipkovnica
– miška
– zvočniki: 120 W
– knjiga Moj prvi PC
– revija Planet PC
– igralni plošček: Hornet

Garancija: 24 mesecev

se pa na tej strani Vaš link

Tudi najde kaj dobrega in poceni ( s tem ne mislim računalnikov s celeron procesorji)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close