Najdi forum

Živjo!
Ima morda kdo kaj več izkušen z digitalnimi diktafoni kot jaz?
V big-bengu sem kupil naj hilipsa z USB…, pa z njim nisem zadovoljen, ker se posnetkov s konferenc.. skoraj ne razume, tako so popačeni.

LP Jan

Jaz imam YOYO ki je v bistvu 128 MB USM RAM zraven pa še MP3 player, stereo radio z 20 spomini, snema radio, iz line vhoda, kot diktafon, vse sproti pretvarja v MP3, stiskanje bit/sec nastaviš sam v razponu 8 do 320 Kbit/sec, ima timer za začetek snemanja iz vseh virov ali za začetek predvajanja, regulacijo visokih in nizkih tonov, pa še kaj bi se našlo. Kot diktafon kar dobro snema, konferenco je dobro posnel, samo nekoliko tiho in je bilo treba volume kar dobro naviti, kar pa ni bilo problem, ker ni bilo šumov, kot pri kasetarji. Zadeva strane 19 500 SIT v Anni.

Morda pa je kaj narobe s samim izdelkom, povprašaj v trgovini – skupaj ga stestirajte, najprej tvojega – nato še novega v Big Bangu. Obvezno reklamiraj!

Drugo pa je, če si ga sam kaj polomil z nastavitvami, saj jih gotovo ima kar nekaj, kajne? Torej, najprej navodila miško, nato pa nazaj v Big Bang. Pa bo 🙂 Mora gret – snemat!

Matjaž2, hvala za tvoj odgovor!

Mi poveš še, si snemal konferenco z zunanjim ali vgrajenim mikrofonom?

Zanima me tudi, kje je (trgovina) Anna?

Hvala in LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close