Najdi forum

Kot je že v navadi si gremo plačat obljubljena piva .
če je še kdo, ki mu je mcDonalds Mcdrive ob celovški blizu, naj se ob štirih zapelje mimo njega na dvorišče, kjer je lokal Tut’En’Kamn.
spoznali nas boste po glasnosti in po buljenju v natakaričin tatoo pod popkom.
Hik!!

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

klemenxx je zapisal:
> Ej wega, saj ti ne boš storil tako kot zadnjič kajneda, ne vem zakaj sem moral skozi straniščno okno ven lesti ta zadnji, ti pa ta prvi 😉

lp

Grdoba

Wega napisal:

.
.
.

> spoznali nas boste po glasnosti in po buljenju v natakaričin
> tatoo pod popkom.

Ki nam ga kljub glasnemu buljenju do sedaj še ni uspelo videti. Tatuja namreč.

Skratka danes je nova možnost 🙂

A natakarca ma tut popek, na žalost še nikdar nisem tako visoko dvignil pogleda :))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

hehe, mrbit bi morali naredit en join view, da bi dobil full picture :))

O Bog, s kakšnimi ljudmi se jaz družim…

🙂

face ste!

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

No, ampak moja tamala ima sošolko, katere mamica pozna snažilko iz njenega podjetja, ki včasih puca tudi v enem drugem podjetju. No tam menda večkrat raznaša pizze tudi en model, ki trdi, da je brat od njegovega prijatelja enkrat pil z enim iz bežigrajske gimnazije, kjer je nekdo iz višjega letnika (menda Tajin sošolec) ta tatoo že videl!!!

ah, Taja gre menda počasi v penzijo, ni več “hot”, ja pa mimo mene
gre vsako jutro ko gre v šolo.
Nekdo mi je dejal:

ko se videl njene slike, ne vem ali bi se smejal, ali bi rekel Taja ljubim te :)))

hehe

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Jaz ne vem, če si se ti kdaj z nami kaj (z)družila, al se pa ne spomnim zaradi vsega pira, ki ga klemenxx dobi in ga potem ne more sam požlampat 🙂

Maš pa danes ob 4h idealno šanso za kakšno (z)družitev :))

lj al mb??

A bo polna luna al kwa?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close