Najdi forum

predvajanje .avi s cd

imam eno vprašanje. izdelal sem predstavitveni cd v html, kjer imam gor tudi .avi datoteke (videopredstavitev).
sedaj bi pa rad, da to predstavitev vidi tudi tisti, ki nima na svojem pc-ju inštaliranega nobenega predvajalnika.
kako dodam predvajalnik (npr. Win Media Player) na ta predstavitveni cd, da se bo predstavitev zagnala avtomatsko ko klikneš na hiperpovezavo? če je to sploh možno, brez da bi imel na svojem pc-ju inštaliran kakšen predvajalnik.
sedaj ponuja samo možnost za shranjevanje na disk.

Ta bo pa težka.
Tako, da bi kliknil na filmček, odprl pa bi se predvajalnik s cdja, tako ne bo šlo.

Edino če imaš kak predvajalnik, ki ne potrebuje inštalacije, ampak se zažene preprosto kar iz exe datoteke in podpira parametre, potem si enostavno naredi bljižnico. Ampak potem bo uporabnik moral klikniti na bližnjico ne na film.

hvala za odgovor….se mi je kar zdelo, da ne bo šlo tako enostavno. sem kar priložil zraven še inštalacijo za predvajalnik, če ga slučajno uporabnik nima kakega inštaliranega

Predvajalnik,ki ne rabi instalacije,je Crystal player.Zaseda 1,4 Mb prostora.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close