Najdi forum

DVD pečenje

Imam en problem, zanima me sledeče: pred kratkim sem kupil dvd pekač, ki podpira tudi navadne cd-je. Zapekel sem dvd z divx filmi in sicer na DVD+R pri hitrosti 2,4X, sedaj pa sem s tega istega dvd kopiral na disk in zapekel na na DVD-R pri hitrosti 4X. ko sem nato poskušal film gledati na dvd-ju, ki podpira divx mi ga enostavno ni znal prebrati. Če mi kdo zna pojasniti zadevo, se mu najlepše zahvaljujem.

Imaš vsak film v svoji mapi ali vse direktno dostopne?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Vse direktno dostopne, če sem prav razumel.

Zanimivo je to da sem sedaj še direktno s hard diska zapekel to kar sem potegnil z neta in mi player napiše nodisc, medtem ko pa na računalniku dela brez problema, probal tudi pri bratu, ki ima boljši dvd player in ista zgodba.

Kateri predvajalnik imaš oziroma,si na njemu že gledal kakšen Divx?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Sem, Philips 737.

Na kakšnem mediju pa so bili filmi,ki si jih lahko gledal?Možno je tudi ,da DVD-ja po pečenju nisi zaključil.

Enako sem naredil z DVD+R kot z DVD-R, pa eni delajo normalno drugi pa ne

Možno, da ima laser težave z branjem.Menjaj firmo dvd-jev.

Hvala za informacije, ravno sem se dogovoril s kolegom da mi bo prnesel dvd medij, ki je ravno tako -R, ampak od druge firme, pa bomo potem videli.

ŠEl zamenjat DVD-R za DVD+R in zadeva dela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close