Najdi forum

še enkrat ..

Bolj berem manj vem. Tip v trgovini, kjer sem kupla dvd predvajalnik mi je rekel, da če hočem ,da mi presneti filmi z neta igrajo na tem predvajalniku, da rabim neke kodeke! Kaj za boga je to??

Hvala in lp

To je malo bla,bla.Rabiš nadgradno firmware-a-Kateri predvajalnik pa poseduješ?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, mam ta CDE , naj bi vse živo podpiru. Mi pa nč ne prepozna. Kaj je to firmware?

Hvala Pero

DCE ne CDE ! Sej vrjetn nč ne spremeni 🙂

Firma predvajalnika…..

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero sej to je firma DCE.. KUpljen pa je v Hautlauterju al kok se že napiše.

mogoče bi pomagalo, če poveš ime in priimek tvijega DVD-ja:

Firma: DCE
Model: ????

LP

Uf.. kaj pa vem kok mu je polno ime! pa sej pravjo da bi moglo to delati. Zej sem si naložla te kodeke pa da vidmo 🙂

Kako lahko pričakuješ odgovor? Za tip predvajalnika smo vprašali vsaj:

Odgovori pa so:
“Pero, mam tega CDE al kaj je.. “
“Pero, mam ta CDE , naj bi vse živo podpiru”
” DCE ne CDE ! Sej vrjetn nč ne spremeni :-)”
“Pero sej to je firma DCE.. KUpljen pa je v Hautlauterju al kok se že napiše.”
“Uf.. kaj pa vem kok mu je polno ime!”

Pri vsej dobri volji ti je nemogoče pomagati. Upam da razumeš zakaj.

Da ti bo še bolj jasno;to je tako,kot da bi rekla,imam šminko Avon,saj veš katero…

Ja sori no! Ne vem kaj se tak razburjata za eno banalno zadevo. Vse kar je je blo eno vprašanje. Pač sem nova v tem in ne poznam vseh zadev. A je mogoče to, tako težko razumet??
Če se počutita ogrožena in preveč razburjena pač ne odgovarjajta in ne pomagajta, ne pa me nadirat tule. Eni smo za neki, drugi za neki. Zato se pa reče pomoč.

Hvala vama za vse dosedanje odgovore in poskus pomoči!

Lep pozdrav

Za predvajanje DVD-jev ne potrebuješ nobenih kodekov. Očitno pa je, da ne znaš pravilno zastaviti vprašanja, niti pojasniti kakšen je ta tvoj predvajalnik: interni, zunanji, zgolj za dvd-je ali tudi za DivX filme. Zato tudi ustreznega odgovora ne dobiš.

Banalno gor ali dol. Ni vse zlato, kar se na tujem sveti.

Tajfun, za informacijo, sem povedala že prej da je tudi za divX filme. Če je pa interni, notranji pa res ne vem.
Tudi sem prašala kaj je to firmware?
Vrjeto res ne znam vprašati pravilnega vprašanja.
Je že res, da je človek bedak za ljudi kateri obvladajo določeno sceno!

Jok Maja, odpade. Prvič vidimo besedico DiVX v tvojih postih, morda pa si vprašanje zastavila še na kakšnem drugem forumu.

Interna DVD enota je vgrajena v računalnik, zunanje so pač namizne, obilčajno priključene na TV. Omenjaš neke kodeke, kako pa si jih namestila in kam?!

Ja tajfun maš prav, že v prvem postu sem to napisala. Pred nekaj dnevi. Se ta post v resnici samo nadaljuje. ” Pomagači” pa ostajajo isti.
Sicer pa ni več pomembno. Sem že našla pomoč.
Hvala vseen Tajfun

LP

No, upam, da tvoj novi ‘pomagač’ obvlada sceno. Mora gret!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close