Najdi forum

Mcafee-nujno

Po nesreci sem blokirala stran nasega faxa. Strani sicer lahko gledam, ne morem pa dol potegnit datotek. Se lahko to stran kako odblokira??

Hvala za vse predloge

Naloži si Firefox.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

No ja, sicer ne vem kje v Mcafeeju je MaLa bklokirala stran faxa, ampak če je to v njihovem firewallu, potem nikakor ne bo nič drugače če naloži Firefox.

MaLa, malo bolj natančno napiši kaj si počela pa bomo vidli.

Saj ni nic takega,..Mcafee ima varianti Intruders in Policy,..intruders se sprozi, ko ti nekdo hoce vdreti v comp in takrat das block,..Policy, pa je v povezavi bolj s programi in vcasih s spletnimi stranmi in imas moznosti allow, allow once in deny,..jaz sem pri strani faxa po nesreci kliknila deny in od takrat ne morem vec downloadat datotek. To je to.

Mcafeeja sicer ne poznam, ampak verjetno čiča tam nekje v traju, zato poskusi dvoklik ali desni klik na ikonco v traju in poišči kake nastavitve ali kak policy editor oz mislim da se imenuje ePolicy Orchestrator, kje boš lahko za to stran spremenila iz deny v allow.

Če ne najdeš upam da ti bo znal svetovat kdo, ki uporablja mcafeeja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close