NEračunalniški problem ???
Hojla
spet sem tukaj jaz s svojimi MALIMI problemi
Kupil sem namreč Pionner-jov DVD recorder DVR-520H ( bere DVD-R,DVD-RW,MP3,SLIKE ,AUDIO-CD….).Stvar je špica in dela ˝vse˝ brez problema.Ima tudi 80 GB hard disca tako da je prav fajn delati z njim.No pa k mojemu problemu.Včeraj sem sosedovim otrokom obljubil da bom posnel s TV miška Stewarta in to sem tudi naredil brez problema.Najprej sem ga posnel na harddisc potem sem izrezal vse reklame in si ga presnel na DVD.pA ŠE PROBAL SEM ČE SEM V REDU POSNEL IN JE VSE BILO BREZ PROBLEMOV.Ko pa sem jim danes DVDdal v roke češ evo pa si oglejte Malega miška pa so prav hitro prišli nazaj in rekli da nič posneto.No pa sem ga dal nazaj v DVD recorder pa mi je spet delal brez problema.Potem pa sem ga dal še v DVDplayer in stvar pognal in glej ga zlodja-res ni nič delalo-Mene osebno ne moti ker vse kar posnamem dol lahko pogledam na DVD-RECORDERJU-le pri sosedovih so malo razočarani ker bi drugače film snemali z VCR-jem.
Zdaj pa me zanima kje bi lahko problem bil
PA LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ
Tine
Ja imajo DVDplayer z videorekorderjem-pa tudi meni na BELLAGIO-vem dvd playerju ne dela
ejga hvala lepa -bom se jaz mal poglobil v ta angleška navodila-pa še enkrat hvala
Forum je zaprt za komentiranje.