Najdi forum

WIN XP in Dokumenti??

Eno pitanje!

Kako na xp-jih v meniju Start, tam kjer so programi nastavitve, iskanje (ne zgoraj nad njimi) dodati dokumenti. Tako da samo tja pogledam in iz seznama izberem kateri dokument ki sem ga že odprl želim ponovno odpreti???, nimam tega imam samo zaženi-pomoč in podpora-iskanje-nastavitve-programi nato zgoraj sledi tisto kar sem pač dodal različnih bližnjic, polja dokumenti, ki bi se nato samodejno odprlo recimo tako kot ko greš na start programi nimam, kako naj to nastavim???

Hvala za pomoč!

Z desno miškino tipko klikni na prazen prostor v opravilni vrstici in pojdi na “Lastnosti”. Klikni zavihek “Meni Start” in gumb “Po meri”. Nato klikni še zavihek “Dodatno” in v delu “Elementi menija Start” izberi kar potrebuješ.

Lp,
Lady L

…. ja in še to: spodaj v “Nedavni dokumenti”, daj kljukico v okvirček, kjer piše PRIKAŽI DOKUMENTE, KI SO BILI NAZADNJE ODPRTI.

Lp

žal tega nimam razen razširi moje dokumente, in če da m tu kljukico ne rata nič????
polja nedavni dokumenti sploh ni???
še kakšn rešitev?

Prikaz nedavno uporabljenih datotek v meniju »Start«
Z desno miškino tipko kliknite Start in nato kliknite Lastnosti.
Na kartici Meni »Start« kliknite Meni »Start« in nato še Po meri.
Na kartici Dodatno potrdite polje Prikaži dokumente, ki so bili nedavno odprti.
Naslednjič ko kliknete Start, se v meniju Start pojavi mapa Moji nedavni dokumenti. Ta vsebuje dokumente in datoteke, ki ste jih nedavno odprli.

Opomba

Če želite izprazniti mapo Moji nedavni dokumenti, na kartici Dodatno kliknite Počisti seznam. S tem dejanjem dokumentov ne izbrišete iz računalnika.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ampak pravim da nimam tega ampak samo Expand my documents, expand my pictures, expand my printers in tako naprej, in če kakrkoli tukaj potrdim mi ne vrže te mapce dokumenti v start meni???

Wega še mogoče kakšna rešitev??? ker me res to jezi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close