Nepravilna zaustavitev sistema ???
Hojla-spet en majhen problem-vendar tokrat ne z moje strani.Sosed se je namreč nekaj igral s svojim računalnikom ( mislim da so se igrali ene igrice pa se jim je kar naenkrat vse ustavilo ) in verjetno ga je kar izklopil ker mu je zamrznil.Uporablja windowse 98 ,računalnik pa je že kar v letih(mislim da je star približno 6 let in tudi oprema ni nič posebnega).No pa nazaj k problemu:
ko ga je zagnal nazaj mu je čez pol ekrana napisalo da je prišlo do nepravilne zaustavitve sistema in ni vedel kaj zdaj.
No pa smo probali sledeče:
najprej sem pritisnil na START potem na NASTAVITVE potem na ACTIVE DESKTOP in potem na PRILAGODI KOT SPLETNO STRAN in je bilo vse OK.Ko pa sem za vsak slučaj računalnik ponovno ugasnil in ponovno prižgal se je vsa stvar ponovila.Sem probal vse tri varjante ki so bile na razpolago ( tam kjer je ena od treh PRILAGODI KOT SPLETNO STRAN ) pa se je stvar vedno ponovila.Drugače računalnik dela brez problema vendar da bi moral ob vsakem zagonu to delati pa je kar malce odveč-verjetno stvar sploh ni tako huda vendar jaz tega ne znam.
Prosim za malo pomoči in se že v naprej zahvaljujem za vsak odgovor
bye
Tine
Bom probal jutr ker so šli že spat???? pa hvala za tako hiter odgovor
bye
Tine
Evo Klemenxx ,vse sem naredil ,vse je OK pa še Antivir ses jim dol potegnil in ne boš verjel da so imeli 25 virusov-no sedaj pa jim računalnik dela brez problema
Forum je zaprt za komentiranje.