Najdi forum

Windows XP update

Zdravo !!

Imam naložene windows xp proffesional – slovenske. Imam nastavljen tudi auto update. No in tale autoupdate mi dela sive lase :-))

Namreč že predvčerajšnjim se mi je pokazala v trayu ( poleg ure) ikonca za auto update, ko sem bil na internetu. No po dveh urah brskanja ( in downloadanja xp updata) sem imel vsega poln kufer in sem se disconectal z neta. No včeraj nisem bil nevem koliko na netu, danes sem se pa odločil , da naj ta update potegne dol do kraja. Ampak tole zdajle že vleče dol skoraj 4 ure , pa še ni konec. Še več … približno zadnjo uro in četrt vseskozi stoji na 52% downloading update. Res je , da imam samo ISDN povezavo ( 64kb/s) ampak vseeno, zaboga kako velik update file pa je to , potem??? Naj povem, da tista 2 televizorčka nonstop svetita , torej modem dela ( downloada ). No seveda sem šel na microsoftovo stran pogledat kaj se bo to dol potegnilo. Tam piše … the latest update- Servis pack 2.

Zdaj me pa zanima, a naj še pustim kako uro ali dve , da se to dol potegne, če se sploh bo, ali naj vse skupaj zaprem. Nikjer ne piše , kako velik je ta servis pack 2 , ali pa jaz ne znam poiskati.

Na pomoč ( pa nisem gasilec :-)))

Bogdan

update je velik ko p…..
če maš cajt ga pusti…..če pa imaš možnost, si ga raje zrihtaj prek kakega CD-ja……bo lažje !!

LP

O **** , je ja gromozanski sem že najdu. Piše , da je velik 75 MB . Hmm……

Jaz sem ga poizkušal namestiti preko CDja pa sem imel kar nekaj težav (mapa 221), zato rajši snami preko neta, ker naredi vse kot je treba.

Morda pa po namestitvi Sp2 sploh ne boš zadovoljen, kup… jaj…. prinaša. 🙂

Naši informatiki na firmi in na Siolu pravijo, da je SP2 največji “virus”, kar ga je Microsoftkdaj naredil. Skratka, SP2 je sranje in ne priporočam, da si ga dajete gor. Jest sem si ga da, še preden sem vedel za to, dela mi pa same probleme, tako da ga bom itak sedaj odstranil.

Potem pa prosim opiši silne težave, ki jkih imaš, da bomo tudi vsi ostali vedeli za to, namreč vem da SP2 dela težave z smart karticami za plačevanje preko npr. Klika in podobnih zadev.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ali pa tistim ki posedujejo nelegalne kopije xp-jev!!!

Bi rekel ,ja.Meni ne dela nikakršnih težav.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

SP2 je res velik, samo še zdaleč ni tak “bav-bav”, kot ga nekateri imenujejo.
Ima več prednosti kot slabosti. Meni ne dela težav!

en hec se mi dogaja…..

imam Sygate FW, XP PRO SP2, ker Win Firewallu ne zaupam, ga mam izključenega…..zdej pa je problem, ker mi ob vsakem zagonu, javlja, da sem nezaščiten…..pol pa vsakič ročno nastavljat, naj ne spremlja tega….
do naslednjega vklopa….moteče, ampak,gre…..
problem je moja ženkica, ki v ANGL ni preveč dobra, v PC jeziku pa še manj….

A se da kako ZA STALNO izključit, da bi Security vsakič preverjal, ali imam vključen WinFW, oz.da bi si zapomnil moj izbor?

LP & THX

V varnostnem središču izklopi možnost kontrole nad FW.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Klemenxx, kaj pa SKB NET, deluje kartica??

Ne tudi SKB NET NE deluje kartica.
In je najbolje deinstalirati SP2, če želiš imeti urejeno bančništvo.

Deluje edinolele digitalni certifikat – seveda .

SKratka periferija za bančništvo NE deluje za SP2.

Lep deževen dan še naprej 😉

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Thanks! 🙁 Sicer pa: kaj pa pri slovenskih bankah sploh deluje?

NovaKBM deluje brez problema.Čas bi že bil ,da Ljubljanski date nogo.Vedno samo neki problemi z njo.

Ravnokar sem se vrnil od stranke, ki sem ji ponovno namestil SKB NET, seveda po napotku Klemnaxx na XP-je brez SP2. Dela ko šus.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close