Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Težave z mapo Local Settings?

Težave z mapo Local Settings?

Imam težavo ko se prijavim kot admin z vsemi pravicami, in imam na C:\Documents and Settings\Ime_uporabnika\

“Local Settings\Temporary Internet Files ” to kar sem dal v narekovaje kot skrito, ko zadevo odkrijem in dam da naj bo ta mapa in vse njene podmape in datoteke vidne, se to res zgodi ampak ko mašino restartam je spet kakor po defaultu spet skrito? :((

Kako zadevo rešit??? da bo skozi vidna, s tem da bi bile ostale sistemske datoteke tako kakor je po defaultu skrite!

Hvala za pomoč!!!

Zakaj pa misliš, da so po “defaultu” skrite? Morjo bit! Drugače lahko zbrišeš nekaj, česar ne bi smel!! Logika….
Imaš mogoče kakšno sumljivo datoteko na mlinčku, ki ti javlja da je tam not?

Naredi update za AV in ga naštimaj na default tam kjer je npr. Manual Scan (ne vem kater AV imaš), da ti pregleda VSE, odpri skrite datoteke, pojdi v varni način in poskeniraj mašino. Zbriši kar se da, kar ne, briši ročno. Potem datoteke spet zapri – skrij.

Lady L, ma ne me basat nič mašinca ne javlja sam hotel sem se prepričat ali je res ta mapa v xp po defaulto skrita in tudi če jo odkriješ pri ponovnem zagon je zopet skrita???

Samo to želim vedeti!!!

lp

Ja res je.
Če si želel samo to vedeti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close