štekanje pri filmih
Odvisno je tudi od kodekov!Načeloma velja-novejši kodek,več procesorske moči zahteva.Videl sem že,da z rad-lightom tekoče gledajo filme na MMX 266 MHz mašini in 16 MB grafični kartici Riva TNT.
Hmm, ne strinjam se povsem s tabo. Od mašine do mašine je lahko različno. BS Player se zelo različno obnaša s posameznimi kodeki. Včasih pride celo do težav pri odstranjevanju in nameščanju drugih kodekov ter se šele po večkratnih poskusih doseže normalno predvajanje večine filmov.
Več težav opažam tudi pri novejših verzijah BS Playerja. Povsem nerazumljivo se mi zdi tudi to, da do zapletov pri predvajanju pride kar nalepem, tudi če ničesar ne spreminjamo na disku.
Da ne bomo sčasoma ugotovili, da nam lahko kakšen trojanček podtaknejo tudi v movie?!
Čakte enkrat je dr.WEGA napisal link do tega, kjer lahko inštaliraš ali ne spyware, zraven programčka, no jaz sem inštaliral brez spyware in mi dela tako kot mora.
Tudi res je da včasih zmrzne ampak čudežno neboste verjeli če med časom odpiranja filma premikam miško zadeva NE ZMRZNE!! (boste rekli absurd ampak tako pač je in basta).
Filmi delajo 100% OK dočim, ko sem z BS playerju od starih do novih različic imel probleme, na moji stari mašini PII 350 Mhz, 128 RAM, grafična 8 mega.
lp
Free različica nima spywara ampak adware, kar pri konkretnem programu pomeni, da nekje v ozadju teče nek proces, ki gleda tvoje internetne navade in beleži katere strani si obiskala. Ti podatki se ne pošiljajo nikamor, namenjeni pa so temu, da ti prikazujejo reklame, za katere mislijo, da bojo zate najbolj zanimive. In v zameno za to, lahko ti brezplačno uporabljaš RadLight.
Če meniš, da je to vdor v tvojo zasebnost ali pa preprosto ne želiš, da nekdo nekaj šnofa kaj počneš, potem moraš v zameno za uporabo programa odšteti nekaj $$$ in dobiš različico brez adwara.
Alternativnih poti do verzije brez adwara pa tule načeloma ne pišemo, ker so to že bolj indijanska posla, verjmem pa, da če boš pustila svoj mail, da se bo sigurno našel nekdo, ki ti bo pomagal.
okej, moj mejl indijanka77@yahoo.com
za indijanske posle :))
preden odprem denarnco, mi bo mogoče kdo pomagu :))
lp
Evo sem se potrudil
http://download.com.com/3000-2139-10210114.html?tag=lst-4-14
možnost izključitve tistega S*****
lp Indijanka, ni treba čakat!
Forum je zaprt za komentiranje.