Najdi forum

Moderatorji

V eni debati nismo stvari prišli do dna, pa vas sprašujem: Ali so moderatorji na slovenskih forumih za svoje delo kaj plačani ?

Jaz mislim da ne, toda..?

Sedaj – kaj je zate plačilo ??

Denar – potem mislim da pri nas tega ni.
Pizza + Pivo – mislim da to kje obstaja

Jaz vem za sebe, da to delam iz čistega užitka – torej nič plačila, čeprav moram pa resno malce Primožu pojamrat, da imam že bolj star avto – bo treba menjat :))))

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pizza + Pivo – mislim da to kje obstaja

Tako ja, to mi sledi (meni ki sem pravilno uganil seveda).

Hmmm, če si kaj dedca – meni sledi pol, ker sem ti zrihtal :))))

Sem moderatorka enega od forumov na MON. Delo ni plačano v denarju, je pa poplačano z novimi prijateljstvi, druženjem in dobrim občutkom, da so nasveti lahko komu v pomoč.

Ej Klemenxx, na piškote si pozabil!

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Mah – veš kaj, saj to ženske samo obljubljate.
Veš kaj:

– v kratkem se pričakuje “orng” pijanka (samo da se Weha pozdravi)..

– seveda Pr’Kamnu

– pa si vabljena tjakaj, pa seveda le prinesi slovite dobre, krhke in oh in sploh piškote, bo Hmmm napisal strokovno ugotovitev o kvaliteti, preden jih bom pojedel :))))

lp

Ma ne in ne, vsega pa jest že ne bom počel, za piškote pa nisem merodajna oseba, ne rečem, če bi kdo pico prnesel, pol ajde, ampak piškote pa ne!!

No ja morbit edino kako laično mnenje, kej več pa sigurno ne 🙂

Kaj pa orehova ali jabolčna pita? K glih z dreves padajo jesenski sadeži, pa moram pečt.

Vidiš, ni vedno plačilo za moderatorstvo samo v picu ali pivu ali piškotih….

🙂

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Kaj pa če nardimo piknik ??????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close