Najdi forum

Kako se naučiti Javo ali Macromedia Flash?

Ima kdo kakšno idejo?

Mogoče pogledat kakšen tutorial .. drugač pa knjigo v roke?

kaj je to tutorial?

tutorial [tjuto´:ri*l]
1. adj (~ly adv) učiteljski, vzgojiteljski; E univ
tutorski;
2. n Oxford univ sl tutorjevo predavanje (učna ura,
praktična vaja)

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kot sem enkrat že napisal tulele, preden se lotiš učenja programiranja, pa naj bo to java ali karkoli drugega, se nauči uporabljati google.
Na netu je namreč ogromno napisanega o tem, ogromno primerov, step by step tutorialov in podobnih zadev. In kasneje, ko te bojo mučili resni problemi, boš rešitve zopet našla na googlu.

In pa seveda nič bat in probavat in probavat pa bo.

Seveda si lahko pomagaš tudi s kako knjigo, ampak jaz osebno preko neta najdem več uporabnih stvari.

kar se programiranja tiče je na netu zlo mal tutorialov pa če pregledaš cel google jih ne boš najdu brek 10.

raj si pejt v knjižnico sposodt kakšno knjigo čeprav jih majo tm bl mal o programiranju

Joyce Farrell: Programming in Java (Edition 2003)
(knjiga, ki se uporablja na FRI-ju za dodatno step-by-step učenje programiranja v Javi. Ima nekje okrog 18 poglavij in 700 (?) strani…)
Pa srečno. Greš potem namesto mene polagat izpit iz Jave? ;))

Citiram: Kako se naučiti Javo ali Macromedia Flash?

Zakaj si dala tu vmes ali?

ofca,a na FRI-ju su uči java al še kak drug programski jezik al je to odvisno kerga si izbereš

C++ in Java sta tak osnova… No, govorim za FERI.

hehe, luka, pa saj sem lepo napisal, da se je treba najprej naučit uporabljat google, potem jih pa najde precej več kot 10

ok sej nima veze

mene sam to zanima kakšne ocene rabš met da prideš na FRI in ali so kšne omejitve

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close