Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako naj blokiram ves ta spam

Kako naj blokiram ves ta spam

Kako naj blokiram ves ta spam? Spam filter je postal čisto neučinkovit! Ves spam mi meče v inbox, pa čeprav imam bulk folder, namenjen samo za spam. Včasih pa med spam pride pomembna pošta.

zamenjaj e-naslov

V Outlooku si ustvari pravila!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

S temi pravili sem že zavozil pošto od enega mojega prijatelja. Najprej mi je njegovo pismo prišlo v bulk, ustvaril sem pravila, potem pa od njega nobenega glasu več. Kot da pismo ne bi prišlo do mene zaradi teh pravil! On pa mi venomer govori, kako mi odpiše…

Najučinkovitejši recept je, da zamenjaš naslov e-maila

saj ga tudi bom

in tako vsako leto :)))))))))))))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

To je tako ,kot da bi vsako leto menjal avto namesto olja…;-))

ma drugače se tega spama ne rešiš. Tud če ustvariš ne vem kakšna rpavila, ti še vedno smeti Outlook Exspres. Zamenjaš naslov pol pa paziš, da svojega maila ne vpisuješ na nobene čudne strani. Lahko si pa odpreš še negea in ga imaš za takšne bolj eksotične strani.

Ravno v Expressu je težava.Microsoft Outlook je boljši, ker omogoča neprimerno več nastavitev.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

hja najprej naj poudarim da vsega spema v emailih ne morete obraniti z nicemer.to je racunalniska kuga 21 stoletja najboljsa resitev je opustiti stari elektronski naslov in si poridobiti novega ter usem v kontaktih obvestit o vasem novem elektronskem naslovu, v primeru seveda ce dobite do 100 nezazeljenih elektronskih sporocil.

Spamihilator. Meni pomaga.

Če navališ kot svinja na buče nekam in povsod upisuješ svoj mail, klikaš na vsak banner itd, potem si zanj čisto sam kriv!!
Ja, firbec ima pač svojo ceno in valuto. Reče se ji pa spam. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close