Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija tipkovnica ne dela, kot je treba

tipkovnica ne dela, kot je treba

Zanima me, kaj lahko naredim (sem probala ze en kup zadev), da mi bo na forumu, pa na googlu ( v wordu mi dela normalno) spet pisal sumnike. To ni tista stvar, ko se npr. preklopi na angl. verzijo, ker je “z” na pravem mestu, le sumnikov ni.

Hvala za pomoc, ceprav je vse napisano bolj laicno, pa saj veste, zenske.

S kakšnim programom si najbrž povozila pisavo. Enostavne poti nazaj ni… morda obnovitev na zgodnejši čas, če je sploh še čas. So sicer še druge variante, morda ti jih bo razložil kdo drug.

Poglej kaj imaš nastavljeno pod menujem View –> Encoding. Tam bi moralo biti Central European (ISO).
To velja za Internet Explorer, če uporabljaš kako drugo brskalo pa je podobno, če ne najdeš pa napiši s čim brskaš po spletu.

Ja, uporabljam Internet explorer. Pogledala sem pod pogled-kodiranje in imam te nastavitve. Pa itak sem to ze probala ponastavit, pa mal spremenit, pa ni haska.

Tajfun. Ne vem, s cim bi lahko to storila. Se bolj me moti, da je to samo v explorerju. Pa je zoprno, ker v iskalnik ne morem vnest sumnikov.

Najbrž ti nagaja le pri pisavi Times in Arial, kajne? Ali na nobeni spletni strani ne vidiš šumnikov?

Hec je v tem, da jaz ne morem vnasati sumnikov. Med prejsnimi iskanji, kjer so bili sumniki, ali pa sporocila na forumih, mi cisto normalno prikazuje.

Samo ce na novo vnasam podatke ali pa kaksne besede oz. ce pisem na forum, mi sumniki ne primejo. Namesto s je a, namesto z, je ~, namesto c, mi pa potegne enter.

Škoda, ker nisi napisala katere windoze uporabljaš.
Kolikor imam jaz izkušenj ti je edina varianta reinstalacija MS IE.
99,00% je bilo ok, ostali procent je pa bilo edino na žalost – vse jovo na novo.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

uporabljam xp profesional, kaj pa je to reinstalacija ms ie?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close