Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Modem skoz prenaša neke pdoatke

Modem skoz prenaša neke pdoatke

Oj.

Ko sem priklopim na internet opazim, da mi modem še preden kliknem na katerokoli stran začne sprejemat in oddajat neke podatke. Računalnik sem trikrat pregledal z ad-ware, spybot, in Nortonom (enkrat tudi v varnem načinu), izklopil sem avtomatski update Windosov in Nortona, pa je še skoz isto. Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo? Se da kje videt kateri procesi v določenem trenutku tečejo prkeo modema.
Mam windowse XP in navadno analogno linijo

Preko modema ne teče noben proces ampak le podatki.
Drugače pa si namesti vse security update za polkenca pa bo gmah.

ja narobe sem se izrazil. Se da kje videt, kakšni podatki se prenašajo preko modema?

ja narobe se je izrazil. Verjetno je mislil, če se da kje videt, kakšni podatki se prenašajo preko modema?

Tako je.

Ja AlesKo, smo dojel, si se pač zmotil, tko kot si se zmotil ali pa pozabil, da si prijavljen kot Jani24. :))

Raje bi povedal, če si dal gor security patche in če je kaj bolje?

hehe

se zgodi he,he

Ja firewall sp2 je uredil zadevo. Blokiral je en tri programe, ki so se hoteli ven podatke pošiljat. Čudno, da mi jih ne Norton ne ad-ware ne spybot niso našli.

Ni čudno, ker za to pač ni kriv virus ali spy ampak kar polkenca sama.
Imeti windowse brez kritičnih popravkov je včasih lahko še huje, kot imeti kak virus ali spy na mašinci.

No zdaj se pdoakti ne prenašajo več mam pa zato nov problem. Zdaj internet pet minut po priklopu dela normalno, potem pa mi ne odpre nobene strani več. Vedno mi izpiše tisto stran, da je ne najde.

No zdaj sem odtranil sp2 in dela ok. Kaj sploh delajo te popravke, če potem ne delajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close