Najdi forum

ZoneAlarm & SP2

Instaliral SP2, sedaj mi ZoneAlarm preprečuje dostop do neta ?!?

Kakšna fora? Drugače pa do sedaj nobenih problemov z ZA…..

LP

Očitno ga nisi pravilno konfiguriral.Meni dela b.p.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

a ZA?

JA

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

pa nisam ga ni pipno, majke mi….

Si izklopil požarni zid,vgrajen v XP-je?

ni bil vklopljen spljoh

Po difoltu je vklopljen…Poglej v nadzorno ploščo.

čekiral….
zdej se javljam z izključenim ZA, vklopljenim WinFW
če izklopim WinFW in vklopim ZA, me ne spusti skozi okno v svet…..

ZA me je enkrat (po instalaciji SP2) vprašal, če spustim iexplorer.exe na net, pa sem kliknu YES……to pa je tut vse……

Pa si polikal tudi tisti always?

Zakaj ne prešaltaš na kakšn drug firewall? Ker ZoneAlarm sploh ni najboljši.
Poskusi naprimer Sygate Personal Free Firewall, brez težav in učinkovito dela.

oFCa, pa maš vklopljen tut Win FW?
Koliko pa je spljoh zanesljiv ta, WinFW, defoltfirewall od XP ?

LP

oFCa……….. U got mail, bre!

LP

zaenkrat: reinstall ZA:

3x se mi na net poveže program svchost.exe
( )

če jih skenslam, ne pridem do neta, če pa skenslam samo drugega od treh, potem je še vedno vse OK……

ZA javi za vsakega drugi port ???!???

se komu kaj sanja, koji je to k…..

LP

ZA je največje sranje. Sem ga komaj spravila dol. NEVER AGAIN!!!

Kakor za koga 🙂

Za amaterje je pač prezahteven.

Če ti misliš, da sem amater…. tudi prav. Nobody is prfect, I am Nobody.

Btw, nisem bila edina, ki sem imela probleme z njim.

ej, jest pa sem amater…….FULL……….pa nisem imel nobenih problemov z njim do SP2……
Reinstall ni popolnoma odpravil problemov……………sem pač instaliral Sygate……bigdeal……..opažam določeno podobnost med njima:
oba za vsak k… program, ki se hoče konektat na net takoj javita in zahtevata potrditev….tako imaš res potrditev, da dobro opravljata svoje delo, za razliko od npr.Nortona, ki ni nič javil in sploh nisi vedel kaj in kako…..

Sem pač amater, sowhat?!

LP

Opažam, da vse zelo mika SP2, potem pa se pokažejo težave. Če vse deluje normalno, enostavno pozabite nanj.

Jaz ga imam (SP2) in NSW, pa dela vse tik-tak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close