Najdi forum

samodejni zagon

Po instalaciji service pack-a (SP2), se mi noce vec samodejno zagnati carovnik za prenos datotek (slik – fotoaparat) v Window-sih. Poskusal sem ze vse, na “izmenljivem disku” sem pri lastnostih nastavil samodejni zagon prenosa slik v racunalnik, pa vseeno ne deluje. Sicer lahko prenasam datoteke (copy-paste), vendar je bilo urejevanje (ime, brisanje,…) s pomocjo carovnika enostavnejse. Tudi samodejni zagon cd-roma ne deluje!

Meni se je zgodilo isto. Če misliva isto stvar, jasno :))

Zraven digitalnega fotoaparata dobiš CD s programi in gonilniki. Deinstaliraj in ponovno instaliraj, to je vsa umetnost.

Še to: klikni Moj racunalnik, nato pa z desno tipko na cd-rom, lastnosti in označi samodejni zagon.

Hvala Lady L; samodejni zagon je ze oznacen, pa vseen ne funkcionira. Kar se pa tice fotoaparata (Minolta DiMAGE 5) je itak PLUG&PLAY. Na CD-ju imam le instalacijo USB za windows 98 in en kup drugih programov.

Ne vem kako imaš ti to zrihtano. Meni se avtomatsko odpre okno, ki me vpraša ali zažene čarovnika za prenos slik, oziroma ali odpre ta program (ker jih je več), ko na USB priklopim fotoaparat. Imam pa Canon PowerShot S1 IS-a.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close