Najdi forum

Mogoče ta tema ravno ne paše v ta forum, vendar bi kljub temu prosila za pomoč. Za darilo bi rada kupila DVD predvajalnik, pa me zanima, na kaj moram biti pozorna??
Izbrala bi med 5-imi…

1:

2:

3:

4:

5:

Kaj pomenijo te kratice???
Res bi prosila za pomoč.
Rada bi predvsem takega, na katerem lahko gledaš filme, slike in filmčke iz digitalnega fotoaparata, poslušaš mp3, navadne glasbene CD-je, divX filme…..

Si lahko kdo vzame čas in mi pove v čem je keri boljši oz. slabši….in če ima kakšno idejo oz. kak link do katerih drugih aparatov, ki so boljši in za podoben denar…tam do 35.000 sit….hvala in lp Tanja

Divx filme podpira samo ta najdražji.

Ja a pa je dober???

Kakšen se vam pa tale zdi??

Upam, da mi bo kdo pomagal!
Lp Tanja

Nimam pojma. Verjetno mu gre zaupati zaradi blagovne znamke.

Gledaš slike in filmče iz digitalnega aparata?
Za slike in filmčke iz digitalnega aparata ne rabiš DVD-ja, sploh filmčki bodo verjetno problem, slike pa bodo verjetno šle iz CD-ja.

Za DivX-e bo malo problem, tu se izbor precej zoža. Kolega je obsežno testiral te zadeve – s poudarkom na delujočih slo podnapisih (da pravilano delajo čšž znaki), in je prišel do zaključka da zadeva deluje na nekaterih pogonih (cena od 20-30k SIT). Ponavadi je treba upgrade firmware-ja.
Tisit, ki znajo DivX-e predvajat pa so bolj noname (Yamada,.. ), saj Sony in Philips ne spodbujata ravno piratstva (ne vem če že kak studio prodaja filme v obliki DivX).

Drugače pa se te naprave razlikujejo v malenkostih, zdaj kaj ti je všeč, pa koliko $$ si pripravljena porabit. Drugače maš tudi take za več kot 100k SIT.

Za predvajanje DivX-ov je trenutno najboljša Yamada 6600.Predvaja podnapise v srt obliki s šumniki.Če kdo zanj rabi najnovejši CD za nadgradnjo,mu ga zamenjam za prazen DVD-RW.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close