Najdi forum

domača stran..?

Imel sem Google za svojo domačo stran,ko sem nazadnje brskal po netu,se mi je ta stran spremenila,in mi sedaj vedno ko odprem explorer ni več google,vendar nekaj drugega,počistil sem nesnago,zagnal vse programe za čiščenje,nastavil vse nazaj za domačo stran da je google,vendar mi še vedno odpira tisto stran..od kod oziroma s čim naj odstranim to nadlogo??

In kakšen je sedaj naslov spletne strani, ki se ti odpira ??

Mogoče c:\windows\?????? ali kaj drugega!

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ne naslov je tale:http://www.searchportal.info/greencore/

nikakor se ga nemorem znebit…

Potem pa kar junaško:

Zaenkrat deluje,upam da bo še naprej..torej če se mi v bodoče zgodi kaj takega,ali pomeni da potem naslovu tiste strani dodam tisto lojtrico in je zadeva rešena?
Hvala

sem prekmalu se pohvalil,ob ponovnem zagonu interneta računalnika in interneta se je zadeva ponovila,še vedno vztraja…

Poglej kako se to naredi:

Zapreš vse programe, ki so odprti (VSE)
– odpreš internet explorer

– se ti pojavi njihova spletna stran
– čisto spodaj imaš napisano nekaj kot: REMOVE blablabla

tja klikni. Potem zapri še ta explorer in restart računala.

lp

Ne vem al sem jaz tko “čudn” al je kaj drugega..naredil sem vse kot piše,zaprl vse programe,dal spodaj na remove me je vprašal če želim nastavit na about:blank kliknem da zaprem explorerja,dam ponovni zagon,odprem explorerja imam domačo stran about:blank,nastavim na google,tudi v orodja-inter.možnosti potrdim..in dokler sem na netu stvar dela,ko zaprem expolrerja in ga kasneje ponovno odprem ali naredim ponovni zagon imam zopet tisto stran Nazaj…ne vem več kaj in kako…

Potem si pa dol potegni AD-aware iz download.com-a
pa ti bo očistil nesnago, ker je imaš očitno več, kot samo tole.

lp

Poskusi uporabiti Spybot.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close