Najdi forum

Imate že kaj izlušenj in mnenj o Gmailu?

Trenutno mi ni zanimiv,ker ne podpira POP3 dostopa.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

To še pride.

Ko sem prebral tole sem se močno ohladil. Kaj misliš, je kaj resnice na tem?

Glavni razlog, zakaj se je Google odločil ponuditi kar 250-krat večji prostor kot konkurenca, se skriva v oglaševanju. Google bo namreč vgradil posebno programsko opremo, ki bo prebirala elektronsko pošto uporabnikov in jim glede na vsebino pošiljala reklamna sporočila.

Recimo, če bo kdo v svojih elektronskih sporočilih omenjal bolezen, bo dobil reklamna sporočila povezana z medicino in farmacijo. Po poročanju agencije Reuters pa je ravno preiskovanje elektronske pošte povzročilo precej ogorčenja

———————————————————————————————-

Jap, kar drži ta vsem znana informacija. Saj kaj pa je Google – od česa pa živi – jap od reklam seveda, tako kot vsi ostali.
Sicer je pa danes že postalo veliko ponudnikov giga placa za email račune.
Saj pri nas tudi email.si (verjetno) prodaja – daje ali kakorkoli že pač
email naslove, da lahko dobivaš ponudbe za viagro – hot chick in podobno.

Zato si je pa Klemenxx postavil svoj email server, ki ima includano

POP3
IMAP
Spletni odjemalec
Konzolni Linux odjemalec
dostop do emaila preko WAP-a

ampak ker imam malo placa na disku, je moj email račun omejen na samo
100 GB prostora – prava “sociala “, bo potrebno še kak cluster vgraditi z kakim TB prostora :)))))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Huh, še malo pa boš konkurenca Googlu 🙂 Kdaj bo začel talat pobavila za accounte?

Medijem nisem nikoli kaj dosti verjel, sem bil sam predolgo novinar.
Kar se reklam tiče: na email.si se spami kar usujejo, kmalu za tem, ko odpreš račun. Na Googlu zaenkrat nisem prejel niti enega. Vprašanje pa je, kako bo, ko bo zadeva na voljo vsem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close