Internet explorer
Po dveh dneh garanja in inštaliranja sem končno postavil nazaj mašino…. BVse je super in lepo dela razen explorer in outlook …. v Explorerju ko odpiram internetne strani kaže večje črke , majkajo delčki slike isto v outlooko ko pogledaš kakšno reklamo ki si jo dobu prek neta. Vse sem že pregledal … vse nastavitve imam v slovenščini itd. Očitno sem, nekaj pri inštalaciji spregledal. Ali obstaja še kakšna rešitev ali bom moral še enkrat vse znova…
še dans sn nekaj ur zabil pa nič.
Tkole: Po sesutju mašine sem sformatiral disk in na novo naložil xp pro. Naložil sem še ostalo od officov… do sophosa in utvaril dva profila jaz- Admin in en profil za sina . Nisem mogel sprobat mreže ker mi je manjkal driver zato sem mašino odnesel v firmo da mi nastavjo ta driver in jih skoraj na kolenih prosil naj ostalo pustijo pr mer. Ampak ne …”kljukci” so naložili še slo pack in en kup enih bedarij sam da upočasnijo comp … itd. No ko sem prišel domov sem opazil da so poslovenili win xp kar mi gre blazno na jetra in da internet explorer ne dela ok. Netscapa ne maram. Mašino sem nesel nazaj nakar mi oni povem da ni rešitve, da sem napako naredil jaz pri inštalaciji xp-jev in da je treba vse na novo ….. poslal sem ga v rodno grudo in nesel mašinco domov.
Doma sem se spomnil in pogledal še v sinov profil, ki pa je ostal v angleščini in tudi explorer lepo dela torej je inštalacija ok. Saj ni nič takega sam ne morem se sprijaznit, da tole ne morm pogruntat.
Šumniki delajo in vse se prikaže samo fonti so nekako večji in zato se tudi okvirčki besedil prekinjajo …. tko zgleda kot v kakšni stari verziji netscapa ki je uporabljal še HTML namwsto jave.
Probal sem vse od : Text size (če zmanjšam nič ne pomaga), encoding v Pogledu, kot Fonts in languages v internet options in tudi področne nastavitve so ok. Celo nvidia sem uninstalal , ker sem posumo de bi bil lahk štos v driverju za grafično kartico … pa nič. Če maš še kakšno idejo Wega povej…. če ne bom pop…. 🙂
lp
Zdaj najprej poišči ta tvoj driver za mrežno, če ga niso pustili na disku ga najdi na internetu.
Nato naredi system restore na točko preden so ti “kljukci” naložili še slo pack in en kup enih bedarij sam ti upočasnijo comp.
Nato namesti gonilnike za mrežno.
In cela družina bo veselo surfala po zemlji naši…
Forum je zaprt za komentiranje.