Najdi forum

Kje registrirati domeno?

Kje registrirati domeno?
Niham med WEBICOM (cena, referenčna lista) in SAAX.COM (cena, lepo obrazloženo)…

Vaš predlog (in seveda – zakaj!) ?

Kaj se zgodi, če registriraš za npr. 10 let, pol pa tista firma po 4 letih gre k vragu…..kaj je potem z domeno…..(če imeš www na svoji mašini) ???

LP

Kaj rabiš to za osebno stran ali stran od firme? Bi rad bezplačno ali plačljivo domeno?

osebno………nameravam plačat……….mojpriimek.com……….je še na voljo…..
ko bom aktiviral S.P. bo postala tudi službena………

Pa jo kreiraj pri npr. domenci, ali pa pri lisjaku pri nas, sploh ne vem kaj
kompliciraš.
Jaz imam pri njih kupljene domene in zadeva deluje, no ja niso
ravno najcenejši mislim da 5.000 sit za eno leto, ampak tistga jurja
sem pač požrl – me ne bo konec.

Uredijo ti pa itaq takoj, ko dobijo plačilo, to pa lahko izvedeš v pol ure, če se malce obrneš.

In sploh nima veze še za kreiranje strani,. bistvo je da je domena tvoja in dlje ko boš čakal – več možnosti, je da ti jo nekdo drugi kupi.
Domena je tvoja last toliko časa, kolikor časa jo imaš zakupljeno, američane
itaq zanima samo denar in nič drugega.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

THX (rojensmdakompliciram press)

Ah kaj češ, saj smo vsi takšni, več ali manj – jaz recimo fajn kompliciram,
Hmmm, ali Wega malo manj, glavno da teće :))

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Za s.p. je po mojem mnenju najcenejša domena na voljatelu. Najprej brezplačno registriraš domeno na arnesu, potem pa na volji zakupiš 10 MB prostora. To ti je čist dovolj za glavno in nekaj podstrani. Zakup pa stane 600 tolarjev mesečno.

To je morda neumno vprašanje,ampak sem začetetnik in nevem KJE naj naredim stran.Vem,da jo moram nekje narediti,nato pa kupiti domeno.Delala bom osebno stran,ki pa mora biti zelo dobra,ali lahko to delam na wordu(in kako to prenesem na internet potem..)ali pa je najpeprosteje na stran naredim na geocities,nato ap kupim domeno?Ali se da stran narediti v Microsoft word programu?Hvala,lp

Tukaj je bilo kar nekaj govora o tem, če ti pa še kaj ni jasno, pa vprašaj.

--- pa lep dan še naprej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close