Najdi forum

Živjo! Imam en problem. Vsakič, ko zaženem računalnik, se mi samodejno povezuje in to neprestano ponavlja. Vse nastavitve delujejo ok, virusa ni. Zakaj se mi to dogaja? Hvala za odgovor!

lp, Suzy

Ja virusa ni, so pa t.i. Spy programčki.
Lavasoft je te dni izdal čisto novo verzijo (btw vsem priporočam)
programa, ki zna to nesnago odstraniti iz računalnika:

Pa odstrani vse kar ti bo našel, najde pa veliko več kot prejšnji.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hvala za odgovor, storila sem, kot si mi naročil ampak še vedno ostaja ista težava. Kr naprej se mi samodejno vzpostavlja povezava, morda pa le ni vse ok z nastavitvami. vse sm že prebrskala, ampak še vedno isto! OBUP!

Ojla! Storila sem kot je bilo naročeno, težava še vedno ista. Samodejno vzpostavljanje povezave. Morda pa le ni vse ok z nastavitvami! Vse sem prečekirala, pa nič našla. OBUP!

V nadzorni plošči pod internet options/connections označi
“never dial a connections”

Tole mi je neprijetno svetovati, ker nikoli ne vem, kolikokdo ve o računalništvu in koliko si upa šariti po registrskih datotekah. Pa vseeno; če si upaš daj sama, če ne poprosi sosedovega mulca, vsekakor je pametno prej narediti bekap. No, pa saj ne boš izvorne kode popravljala!

Torej v Start/zaženi vpiši besedico “regedit” in poklikaj pluske po naslednji poti:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
Internet Settings]

V slednji potem poišči:

EnableAutodial

in ga klikni z desnim gumbom.
V meniju izberi “Spremeni” (ali “spremeni ključ”, ne pa “spremeni dvojiške podatke”) in enko (1) spremeni v ničlo (0).

V vseh winsih bi moralo biti podobno, zgornji primer je za slovenske XP SP1.

Bo šlo?
Če ne, povej verzijo OS in emajl pa ti pošljem datotekico ki ti postori opisano sama od sebe.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close