Najdi forum

Se da kje na netu dobit “jabe ” NOD 32?

lp

Tuki maš,pa si poišč ker ti ustreza:

Aja drugač greš na http://www.google.com pa napišš free nod32 in ti vrže vn=)

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Kaj pa mislite o tem antivirusnem programu? Pravijo, da je zelo dober.

Naš računalničar ga je naložil na službeni PC….pa ni zaznal dveh virusov,ki jih je pol Antivir takoj detektiral.Tako,da sem ga pač zabrisal dol.
Lahko pa ,da imajo drugi boljše izkušnje.

🙂 imate pa kljub vsemu precej virusov, a?

Tudi preko vladnega strežnika…na katerem smo……vdirajo v sistem ,Tajfun!
kaj češ…….tko je.

Jaz sem zamenjal antivir za nod32 ali sem storil napako?
Prosim za čim več odgovorov.

Vsake oči imajo svojega malarja. Vsi proizvajalci tovrstne programske opreme med seboj tekmujejo – kar je nujno že zaradi novih virusov kot tudi zaradi obstoja na trgu.

Na srečo virusi niso tako destruktivni, da bi povzročali izgubo podatkov, ponavadi jih z ustreznimi orodji lahko učinkovito odstrani že vsak malo bolj vešč uporabnik. Od uporabnika je tudi odvisno, kateri program bo izbral za zaznavanje virusov.

Polde pač prisega na Antivir, ti na NOD 32, jaz npr. na Symantec Antivirus Corporate, tretji spet na AVG ali McAffeja. Bolj kot katerikoli program nas pred virusi, spy programi in trojanci ščiti previdno ravnanje ob surfanju in prejemanju pošte ter seveda redno posodabljanje AV opreme, Windowsov in drugih pomožnih programčkov, ki zaznavajo in tudi učinkovito odstranjujejo to nesnago z naših diskov.

Na temo virusov in zaščite pred njimi lahko vsak tudi na netu najde obilico koristnih informacij in napotkov. To velja tudi za odstranjevanje novih virusov, kakor hitro se le-ti začnejo širiti po svetu. Skratka, gre za neko nujno zlo, ki se mu znamo upreti, delno tudi z nasveti in izmenjavo izkušenj na tem (in številnih drugih) rač. forumih.

Jst prisegam na antivirusni program avast (www.avast.com). Takoj mi javi če sm dobil kakšne virus, v glavnem poskus pa boš vidu.

jaz prisegam na nortona, je pa avast tuzdi dober (pa še zastonj je)

Polde, zdaj – reklama! 🙂 Go go go!

Torej, da napišem še svoje mnenje. Vse je v nastavitvah. Če imaš pravilno nastavljen AV program, potem si s tem dosegel že kar nekaj. Na žalost so moj eizkušnje z av sistemi nekako takšne, da ima polno ljudi pri sebi AV program ampak na žalost vse instalirajo po privzetih nastavitvah in potem to tudi pustijo tako kot je. Ampak na žalost temu ni ravno tako, je potebno AV program tudi znati nastaviti, da pravilno deluje.

Pa še malce statistike za AV programe si pa sami oglejte.

Pa primerjave v delovanju AV programja

potem pa kar napišite kdo je kdo..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hmm, Antivira pa ni videti na tej preglednici… BitDefenderja pa tudi nihče ne hvali. Čudno, a ne?

Jap, poletje naredi svoje, seveda je:
Bitdefender

Antivir

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kolko je za verjet tem ocenam je pa spet drugo vprašanje, ker ne vemo kolko $$$ neka firma podmaže ali nudi kake druge ugodnosti “strokovni žiriji”.

Prav lep primer sta obe dani strani, na eni dobi Gold medal BitDefender, bronze pa AVG, pa poglejte ocene teh dveh na drugi strani.

Nod je recimo na dotični strani predzadnji, na oni drugi pa ima hudo veliko passov in le 3 failure.

Ponavadi je ocene AV produktov bolje brati od kakih hackerjev ali drugih podzemnih mož, tkole samo za poskušno pa za vse tiste, ki ste imeli probleme z Nortonom , pa še nasvet za tiste, ki uporabljate F-Prot

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close