Najdi forum

Windowsi XP

Kot popolnega laika me zanima,katero različico Xp-jev se najbolj splača namestiti in koliko časa se zamudiš da cel disk zbrišeš ter ponovno inštaliraš nove XP?

Brisanje diska ti vzame cca. 2 minutki.
Instalacija Windows XP pro, katero ti priporočam pa osnova sicer odvisno od hitrosti procesorja, velikosti ram spomina, ter seveda cd-rom pogona pa cca. od 40 minutk do 60 minutk.

Drugače pa celotna instalacija:
– Windows XP pro
– SP1
– Slovenski dodatek
– vsi popravki

cca. 3 – 4 ure, seveda z vsemi gonilniki za video, zvočno in vse ostalo periferijo.

– Windows XP pro
– SP 1
– SP 2
– vsi popravki

Izogibaj se slo dodatkov, saj se znajo po določenem času pojavljati problemi, kot so nenadna sesutja sistema ter zelo počasno delovanje sistema. Če jih boš slučajno naložil in se sprehajal po helpu od WIN XP boš videl, da so osnovne stvari prevedene, kaj več pa ne ( se pravi, da prevod v SLO ni bil ravno najbolj podroben). In če boš po tem naložil še kakšen Microsoftov program v angleščini boš dobil čudno mešanico WIN XP – malo slovensko in malo angleško.

SP 2

SP2 za WIndows XP ŠE NE obstaja, vse so samo beta in predogled verzije.

Tale o slovenščini je pa bosa ! Ničkoliko uporabnikov, katere poznam, uporablja slo in nimamo takih težav !

Kje bi lahko samo daunovdal vse popravke na kupu (kot posamezne fajle) ne pa da mi hoče takoj updejtati XP ?

Mislim da nekateri popravki, ki se namestijo iz interneta pokvarijo slovenski prevod, tako da imaš čez nekaj časa nekatere reči prevedene, druge v angleščini. Preverjeno na veliko računalnikih povsod enako. To se ne zgodi ob namestitvi SP1, ampak kasneje z drugimi popravki.

Tudi tole o popravkih in demolišnu slo ne drži…

Downloadaš lahko tako, da greš na meni start – pomoč in podpora – računalnik posodabljajte s storitvijo Windows update. Upam, da te je to zanimalo.

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close