Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija modem sam uživa na internetu !

modem sam uživa na internetu !

Na računalniku imam XP. Na internet se povezujem še z modemom (pač nimamo vsi ADSL) zato me še posebej moti naseldnje .

Tudi ko nimam odprtega IE ali Netscapea, mi stalno dela prenos podatkov (Dejavnost . prejeto – poslano – ikona spodaj desno) s polno paro. Ker nimam aktivnih nekih programov (VSAJ KOLIKO VEM!) ki bi se updejtali preko neta brez moje vednosti, se mi zdi to precej čudno. Nimam tudi Kazze , Emule itd …
Modem na veliko nekaj pošilja in prejema, ne da bi jaz vedel kaj, tako da sam zasede skoraj celo zmogljivostzase (SEBIČNEŽ !!!) , tako da se jaz komaj prikopljem do kakšne strani na internetu.

Računalnik sem parkrat pregledal z Nortonom 2004 in AVG počistil nekaj malenkosti ki so bile, pa se zadeva ni nič popravila. Pregledal sem ga tudi z Spybot, tistih par stavari ki jih je najdel sem počistil sedaj pa mi noben program ne najde nobene stvari več ( vsi pa so updejtani).

Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi še lahko bilo – ali je XP kaj zmešan ali mi še kdo/kaj šari po računalniku, ali pa bo treba modemu naviti ušesa ;))) !

Mogoče preveri še, če imaš vklopljeno avtomatsko posodabljanje sistema(control panel, system, automatic updates)

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close