tiskalniki
Lepo pozdravljeni!
Mene pa blazno zanima, kateri tiskalnik je trenutno najboljši za domačo uporabo. Sedaj imam Lexmark Z32, in nismo čisto nič zadovoljni z njim. Ne tiska lepo, povrh so pa še kartuše zelo drage – okoli 7-10 tisoč.
Torej tiskalnik mora lepo tiskati, in ne sme imeti predragih kartuš. Seveda, pa tudi sam tiskalnik ne sme biti predrag!:)
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore!
Lp
Ena
če rabiš veliko črnobelih kopij, je trenutno v big bengu laserski tiskalnik Lexmark okrog 40000, drugač dobiš HP ja za 38000 pri Astri za Bežigradom, zraven na Parmovi je neka štacuna, ima pa 6000 kopij z eno kartušo, zato pa je nova 38000, je pa garancija,
če hočeš barvne, je dober kak deskjet od hp ja, se mi zdi, da je zanesljiv, morda za male pisarne.
jst mam dva laserca, enga kyocero in hp ja, potem pa mam Panasonic laserca, ampak ima pokvarjen boben, če ga kdo ima, bi prosil, da se dogovoriva.
lexmark z22 pa sem enega podaril, enega pa še nisem.
no, potem mam še hp laserjet II, ampak so nekako pisane kopije, morda bi moral več printati.
se ti te plastike kar nabere.
lep pozdrav…
mam pa tud enga frenda, k ma firmo, kjer prodajajo rabljeno računalniško opremo, če te zanima.
031779703
Forum je zaprt za komentiranje.