Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako in kje narediti preglednico receptov

kako in kje narediti preglednico receptov

Nabralo se mi je cel kup receptov, tako da imam že problem z iskanjem. RAda bi si naredila svoj pregled po njih tako da bi jih razedlila po vrsti in tako, da bi imela abecedne podmenuje in nato povezavo do recepta.
Kakšen nasvet? To bi imela na svojem računalniku za svojo rabo ne za na internet.

malce pogoglaj, samo je za plačat 25 USD

drugače sem pa jaz napisal enega, sicer je čisto preprost, ki omogoča:
vpis novega
– popravek
tiskanje
brisanje

nima pa možnosti razdeljevanja receptov v skupine, je pa že star in dela samo v DOS-u ….

Če ne bo drugega, ti ga lahko dam – brezplačno.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Če jih imaš spisane npr. v wordu, imaš naslove, označene strani, potem na koncu teksta dodaš (fukcija) kazalo.

brezplačno? dej no, vsaj pleh keksov nej ti da v zameno, če se že o receptih pogovarjate 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

eh ti miš, očitno nisi seznanjena z malimi skrivnostmi velikih kuharskih mojstrov.
Kako za vraga naj mi da pleh piškotov, če pa ne najde receptov.
Malce pazi na svoj strupeni jezik, da ne prilepim sliko našega muca semkaj
gor, da te bo malce strahhhhhhhhhhhhhhhhhh 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Odkar mouse dela izpite, se ji je čist odpulil…

Mogoče brcam v temo, ampak poišči na netu kak adresar ali kaj
podobnega, kjer lahko iščeš po abecedi, za prvo silo bo že.

Hvala vam za trud. Za prvo silo bom poskusila tako, da bom naredila mape in podmape. Verjetno se v wordu ne da narediti tako, da bi bili tudi listi spodaj tako kot v exelu, če ne, bom pa probala kar v exel pisat recept :))

Jaz ima en program za kuharske recepte sem ga našel nekje na netu. Lahko ti ga pošljem po mailu. Velikost je 987KB.

Domače gore list je spisal program WhereIsIt ki je odličen pripomoček za sortiranje, iskanje, indeksiranje itd podatkov in podatkovnih baz na izmenljivih in ostalih medijih… Poskusi. Poskusi tudi s programi za videoteke in podobno.

WhereIsIt je bolj uporaben za glasbo, filme, itd… Kako boš v njega vpisal koliko moke, jajc in način priprave?

Jaz bi te prosila za programček……
Hvala
Lp še naprej Tanja

sem absolutno za Word s kazalom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close