Najdi forum

Pozdravljeni,

rada bi omogočila javo v Windows XP pa ne vem kako. Pomoč prosim in hvala že v naprej zanjo!

čau čau Andreja

Greš na

in tam ko te vpraša če lahko instalira …bla bla bla klikneš yes,
ter nato nadaljuješ z – pa saj piše.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ja, tale link sem našla na iskalniku, pa mi ne gre dalje od obvestila: Java(TM) Installer, ki prenaša zelo dolgo, prenese pa nič.
Enkrat (prvi poskus) mi je celo prišlo do strinjanja s pogodbo potem pa je vse zablokiralo. Java program je javil, da se program ni inštaliral in naj poskusim ponovno. Sedaj pa sploh ne uspe več.

Še kak predlog? Hvala!

ja sem imel že podobne primere. V tem slučaju je potrebno pobrisati vse začasne datoteke (Temporary Files) in sicer takolelelelele:

Internet explorer
Orodja (Tools)
Internetne možnosti
Brisanje datotek
pa še kljukico daj tam na Brisanje vseh datotek blablabla

in ponovi celo vajo.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

XPji nimajo Jave, zato jo je Microsoft dodal v ServicePack 1, pa ga je menda Sun zaradi tega tožil, zato je Microsoft naredil ServicePack 1a, ki je sicer popolnoma identičen enki, samo kar nima notri vgrajene Jave. Veliko ljudi je še pravi čas snelo iz neta prvotno verzijo in jo imajo sedaj na svojih CDjih. Povprašaj svoje frende, če ima kdo SP1 (ne SP1a ! ), pa se ti ne bo treba mučiti z dolgimi downloadi in instaliranji, če imaš slabo internetno povezavo….

Lahko pa si instaliraš Opero 7,5, ki vsebuje Javo, jaz sem svoj problem rešil tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close