Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija AV Guard XP – prosim za pomoč

AV Guard XP – prosim za pomoč

Pozdravljeni!

Pred mesecem sem si namestila AV Guard, skenslala pa Nortona! V začetku zadeva dela OK, mi najde viruse in jih zbrišem.

Sedaj pa mi vsakič, ko javi virus al karkoli, napiše, da je ta in ta file okužen, vendar ga ne bo ne zbrisal ne popravil!?! Zakaj to dela? Ne spomnim se, da bi kaj spreminjala lastnosti.

Ker me je kar groza, ko potem vidim poročilo 10 okuženih filov, 0 zbrisanih, 0 popravljenih. Mi pa ne da nobene opcije, da jih lahko zbrišem.

Ali mi lahko kdo pove, katere kljukce (opcije) morajo biti označene v lastnostih? Ker moram imeti virusov ko dreka, ker nobene stvari ne morem odpreti z meila direktno (moram shraniti) in vsake toliko časa mi zapre internet(daj je našel napako in da se opravičuje, okno se bo zaprlo).

Imam Win XP!

Hvala za vsak namig ali nasvet!

Lp, Petra

Po mojih skromnih izkušnjah je tako, da se programi, ki jih uporabljajo win ne dajo zbrisat, dokler le-ti laufajo.

kar lahko narediš je, da zaženeš računalnik v varnem zagonu (f8 med zagonom) in probaš takrat, ali pa ga zaženeš v DOSu in jih zbrišeš od tam.
obakrt moraš poznat točno lokacijo, torej si prepiši, kar ti av napiše, kje da so ti virusi.

samo pazi da kaj ne fentaš… 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hvala mouse!

Sem nekako upala, da mi tega ne bo potrebno! Sem enega že odstranjevala na ta način, pa imam še vedno malce strahu. Sicer pa, več kot sesut ne morem! 😉

Lp, Petra

kr korajžno! 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close