Najdi forum

offline, noch einmal

Saj sem že pred časom pisala o tem, pa imam še isti problem.

Ne morem odpirati “offline” nekaterih strani na Favoritesih, čeprav sem že vse poskusila….(vsaj to kar znam).

Odkar se mi je pred časom pojavilo sumljivo obvestilo (Norton), sem si namestila Spy Sweeperja (problemi z “offlineom” so se pa začeli že kakšen dan prej). Sumljiv “virus” oz. kar je že bilo se je sicer odstranil; z “offlineom” imam pa še iste probleme.

Resetirala sem IE, kot mi je nekdo svetoval, ponovno sinhronizirala vse skupaj…nekaj strani lahko brez problemov gledam, nekaterih (npr. vsi forumi na Med.over.net) pa ne.
Kako naj stvar spravim v prvotno stanje (mi mar Norton blokira ali je Spy Sweeper tisti)? Zakaj nekatere strani ja, druge pa ne?

Hvala!

Stran, ki je vedno enaka in nima podstrani lahko enostavno pregleduješ tudi v offline načinu. Za strani, ki vsebujejo malo morje podstrani, pa je že težje. Lahko si sicer nastaviš globino podstrani vendar pri tem kaj kmalu dobiš ogromno klobaso. Pa saj si ne misliš celotnega foruma v offline spravit, ali pač?

Sem že mislila, da me noben ne šmirgla.
Tkole sem mislila: priklopiti se moram na internet, odpreti stran in če jo pa spet zaprem, ni več dosegljiva offline. Prej pa sem podstrani, ki sem jih npr. zadnje 3 dni odprla, lahko brala, ne da bi se morala za to priklopiti.

Upam le, da sem dovolj jasno razložila problem in mi kdo lahko pomaga.

Zdej mamo novi šmergel papir, tko da bomo šmerglal 🙂

Ahm, zdaj če te prav zastopim, želiš gledati iz zgodovine obiskanih strani, ne pa z offline brskanjem.
Če je to tako, bi načeloma morala biti zgodovina vidna dokler ne pobrišeš začasnih datotek, ki si jih ie ustvari in če jih nisi brisala sama, poglej koliko prostora imaš določenega za začasne datoteke.

Hmmm, zgodovina se mi lepo izpiše….samo, kako naj pa zdaj to zrihtam?

A mi res ne more noben pomagati?

vijavaja napisal:

> Hmmm, zgodovina se mi lepo izpiše….samo, kako naj pa zdaj to zrihtam?

Hja, a ko klikneš na link v zgodovini, a se kaj zgodi?

Poglej še na Tools –> Internet Options… knofek Settings… kaj imaš tam notri namalano.

Tam imam označen “automatically” (Check for newer versions of stored pages).
A je tu hakeljc?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close