Najdi forum

Kabelski net v Lj

Sem pred dilemo, kabelski ali ADSL?
Najraje bi kabeljskega, ker je cenovno bolj ugoden, sam me zanima, kako je z hitrostjo odpiranja pri tej povezavi – v Lj.

Slišala sem, da v blokih to nekoliko slabše deluje, da dolgo časa traja, da se ti stran odpre(hitrejše so baje navadne tel.povezave), zato me zanima, kako je to tam, kjer je več hiš (gosto naseljen stanovanjsko naselje) pa recmo, da jih ima kar nekaj dostop do neta preko kabla.
Prosim vse, da povejo kako je pri njih, kako so zadovoljni s tem-zanima me samo Lj.
Hvala

Moj frend stanuje v LJ, v štepanjcu in to v hiši poleg blokov. Pred časom si je dal kabel in je čisto zadovoljen. Pravi da nima nikakršnih težav.

Jaz tui svetujenm kabelski internet!
Tudi sma imam kabelski internet, pri tem mi je najbolj všeč to ,da si na njem lahko toliko časa kot hočeš in se ti ni treba obremenjevati kolkšen bo potem raču.

Glede odpiranja strani pa ti lahko povem da se strani kar hitro odpirajo !

LP

Če v stanovanju še nimaš ISDN linije se ti ne splača ADSL. Mi smo dal telefon odklopit in internet na kabel, namesto telefona pa tko al tko vsi uporabljamo že mobitele. Tko da se mi je računica bolj pokrila z nabavo kabla. Mel sem že težave z prekinitvami, ampak en telefonski klic na telemach pa so zadevo poštimal. Drugač pa ni večjih težav (povprečno enkrat na mesec izpade internet za 5 ur), vsake toliko časa snameš kakšen film mal muske in to je to.

LP

Kabelski internet. Imam ga in sem z njim,izredno,zadovoljna.

ISDN ADSL8000 sit na mesec pa te glava ne boli za račun več.

Če imaš dijaka al študenta v hiši..pa za 5900!
Mi,ki smo bolj z dežele doma navijamo za ADSL.

Hvala vam za odgovore, mislim da bo kr kabelski -sicer morajo še neki napelat, in če bo v tem času spet kaka akcija za ISDN+ADSL, bom to vzela, drugač pa kr kabelskega.
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close