PROSIM ZA NASVET
Rada bi si kupila nov računalnik pa me zanima kaj si mislite o tem:
TRON Econo Multi XP3000
osnovna plošča Asus A7V600-X
AMD Athlon XP 3000+
120GB 7200rpm trdi disk
512 MB DDR pomnilnik PC 3200
DVD+-R GSA 4081B 8X zapisovalnik
ATI Radeon 9600SE 128 MB
LAN 10/100 mrežna kartica FDD 1.44MB
ohišje ATX audio onboard
CENA 170.000
brez tipkovnice, zvočnikov in miške.
Uporabljam ga bolj za domačo rabo mogoče si moj naloži kaki program gor za pretvarjanje filmov drugače pa nič kaj profesionalno. zdaj mam celerum 1000 pa mam 128 MB pa mam naložene XP prof. pa že vse šteka pa mislim da je kar nekaj virusov že gor pa kartica za TV tudi več ne deluje mislim da je že vse skupaj premalo močno.
Rada bi si še kupila printer ali pa 3v1 kaj mi svetuješ. Zdaj mam epsona 580 pa nisem bla zadovoljna vglavnem epsone več ne.
VComtronu sem še zasledila tole
Brother MFC -3220C barvna multifunkcijska naprava, ki omogoča tiskanje, kopiranje, skeniranje in pošiljanje faxov. Tiska do 14 strani na minuto do ločljivosti 4800x1200dpi. USB priključitev vprašanje pa kakšna je kaj cena za barve.
Glede na to, da nimaš prevelikih zahtev in potreb, bi se dalo tudi nadgraditi stari računalnik – za bistveno manj denarja, pa še za kakšen digitalni fotoaparat ali dober printer bi ti ostalo. Al pa za prijeten oddih ob morju… whatever.
Razmisli, kaj želiš in potrebuješ, pa se pametno odloči.
Kombinirane variante mi niso bile nikoli pri srcu, so pa sedaj sorazmerno poceni. Kakšen model ti bodo priporočili drugi uporabniki, ki kaj takega že uporabljajo – in so bolj ali manj zadovoljni. BTW: HP je še vedno HP.
lp Tajfun
Forum je zaprt za komentiranje.