Najdi forum

za klemenxxx

Ne morem verjeti. Obtožila sem že vse po vrsti, zakaj mi ne dela radioantena.si. Danes pa po “pomoti” grem na šefov pc in probam za foro, se mi je pa odprlo!!!!!
Ampak to ne reši težave, ker nama s sodelovko ta zadeva še kar ne zalaufa. Ima mogoče to kake veze s tem, da imava edini dokaj nov PC in s tem tudi edini, k imava XP? Pa da je to kej s kakimi inštalacijami povezano?

Ej, hvala!

LpM

khm, maruša je napisala:

Ne morem verjeti. Obtožila sem že vse po vrsti, zakaj mi ne dela radioantena.si. Danes pa po “pomoti” grem na šefov pc in probam za foro, se mi je pa odprlo!!!!!

Taka ste pač dekleta, v to ne dvomim, verjemi mi 🙂

Ampak to ne reši težave, ker nama s sodelovko ta zadeva še kar ne zalaufa. Ima mogoče to kake veze s tem, da imava edini dokaj nov PC in s tem tudi edini, k imava XP? Pa da je to kej s kakimi inštalacijami povezano?

Pojdi na spletno stran:

ker je radio antena napisana v macromedia flash-u.

Potem pa poročaj, seveda se pričakuje ta velko pivo, pa postrežba mora biti letnemu času primerna – no ne postrežba, temveč khmm..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Tkole, sam italjančka dobiš 😉
Meni zadeva dela, sodelovki pa še vedno ne. ampak v bistvu je zdej problem rešen ;-))

Fenx again and again and again ….

pih, pa taka postrežba, ok se strinjam z italjančkom, ampak vsaj v toples
načinu ??

heh, glavno da dela, za pir bom pa že sam poskrbel 🙂

Maruša, kako pa kaj najin business? Kaj mi naprej stoji?

Ne vem niti kaj ti naprej stoji, niti kaj ti nazaj. Še vedno čaka na stranskem tiru, če bo kaj si prvi na spisku!

Tam, kjer je volja, tam je pot… je zapisal Goreya. Pomembno je, da sem sploh na spisku.

Klemenxx, meni se tudi ne odpre tale Antena, sem šel firbcat, da vidim, kaj je tko zanimivega, da Maruša hoče poslušat, ko šefa ni doma.

V čem je torej fora s tem flashem? Player imam nameščen. Stran pa se ne odpre spljoh.

mah popglej če imaš flash player ver. 7.xx, mogoče še javo in pa ostale neumnosti.
Velikokrat je pa kakšna spletna stran “čudno” napisana, pa je potrebno
na adsl- linkih postaviti mtu na 1350 (recimo), tipičen primer je
teletext rtv slo.

ajd lp

Sej ni res .. pa je. .. zdej pa spet ne dela?!?!?!?!!?

Sej ne morem verjet, še manj pa vedet v čem je fora, ampak po spletu čudnih naključij, sem, ko se mi radioantena.si ni odprla, spremenila kodiranje. In ugotovila, da ni važno v kerem je, samo da spremeniš in se stran prikaže.

Kdo bo pa zdej men pir častu a? ;-))

Ti kar pridi danes, ti ga jez častim in prinesem topless :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close