Najdi forum

Kaj se dogaja???!!!

Meni ni nič več jasno kaj se dogaja z mojim računalom oz. z IE povezavo. Zadnje dva dni opažam, da dela full čudno … oz. da “data lučka” skoz utripa … in to na full … kot da bi non stop neki prenašalo dol z neta … tudi če recimo samo berem in bi mogla takrat lučka mirovat. Zihr sem fasala kako neumnost z neta … ampak sem dala skoz še CWShredder, Ad-aware, SpyBot, Antivirusni in z HijacThis sem pogledala če je kaj sumljivega … pa … kaj pa vem … ne zgleda.

Res mi ni jasno kaj bi lahko blo. Še najbolj me pa čudi, da tudi ko zaprem računalnik tu pa tam “data lučka” utripne … kar je pa sploh nelogično.

A ja … Pa še to. Recimo, da sem to najbolj opazila včeraj … in ko sem pogledala včerajšnjo porabo neta mi je kazalo tujega prometa fuuuull preveč … ker ob tistem času sem imela v bistvu samo odprt računalnik in probala očistit zadevo in nisem nič surfala ali pa prenašala.

Kaj naj naredim? Prosim … pomoč … ker res ne vem kako nadaljevat.

Lp, Bgv

Ni tako hudo mus, da te vohunijo iz cie. Vsake toliko te pingajo, pogledajoče si še tam, pa tvoj PC malce povpraša okoli če je vse v redu…
Mimogrede: Pa AdAware kaj posodabljaš??

Ehm … … a ha … taka je ta stvar. Sam vseeno … mi je full čudno kako tista lučka skoz utripa. A to je prav, da je tako? No … saj verjetno delam res paniko brez veze … :)))

Kar se pa Ad-aware tiče pogledam če je kakšna druga verzija vsakič ko ga zaženem … tako da … ja … posodabljam … :)))

LP, Bgv

mal manj pik prosim; begajo me:)

tole v bistvu bolj za druge, kot zate:

AdAware mora biti 6.0 da se posodablja, sicer se ne:

Pri check update mora pisati:

Installed core application: 6.181

Installed reference-file: 01R310 23.05.2004 (če je današnja, seveda)

mah klinac veš. Ampak v petek bi ga pa lahko donfnili čez cesto, kaj praviš tam okrog 16.00, ali 16.15 ure..

Še gunga preseljenca je potrebno najti, pa bo.
Kaj meniš, o tem da pogledamo nove verzije Update-ja, sedaj ko se vreme
menja.
Jaz sem takoj za, bom vsaj malce v dobri družbi!

ajd lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

16.00 velja ampak samo eno urco.

hehe gunga preseljenca…
domnevam, da to leti name :)))
Tolko da veš, sem se že skorej skregal s sosedom ker je blazno fouš ker mam bazen, tko da to pomen, da sem itak že domačin :))

Sicer pa 16 bo kar ok posebej če bo una dečva toples italjančke stregla 🙂

Na zdravje!

Hahaha, nč ne bo s toplesom danes:
1. vreme vam ga je malo zagodlo
2. odhajam na gorenjsko in se me že nek čuden virus prijemlje …. trojanc mogoče?

Vsekakor se ga pa fajn mejte ne?

Boš ti še “fehtala” pa te bomo mi tudi dali malce na stranski tir!

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

:-O
kaj vam jaz morem, če se mente zmeri za petek popoldne. Itak si me pa že enkrat odpikal 🙁
Aja, pa una stran mi spet ne dela, heh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close