Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako iz računalnika na stolp?

kako iz računalnika na stolp?

Ok, kupla sem si nov komp in sedaj bi rada povezala rač. s stolpom, da bi lahko gledala filme in imela zvok kot treba. Imam pa Sonyja XR 99 al neki tacga. Upam, da je to možno, ne vem pa kam naj bi se to prikloplo? Na prednji strani stolpa je izhod za mikrofon in slušale, zadaj pa jih je več, nikjer pa ni označen računalnik.
Upam, da mi bo ratal prišparat za zvočnike :=)
KAkšna ideja?

O bo ratalo, samo pravi vhod(ne izhod) moraš poiskati.

Sicer ne vem, kakšne vhode ima dotični stolp, vendar ponavadi imajo take zadeve kakšen Line In ali AUX. Sicer je pa lahko katerikoli prost vhod, pa naj bo spredaj ali zadaj.

Ko najdeš vhod, poglej kakšne priključke ima ta vhod, spet so ponavadi činč.
Če zgleda nekako takole potem je to to.

Za popolne užitke potrebuješ le še kabel. Na eni strani naj ima tako bananco kot kabel za slušalke , na drigi pa 2 moška činč priključka

Bo šlo?

Evo, nekdo, ki obvlada :). Hvala! Stolp ima dva vhoda. Je vseeno, kje priključim? A cinch ima na eni strani banano, ki paše v comp, na drugi pa dva vtiča, ki pašeta v stolp? Sorry, res nisem še vidla. Kje majo to?

Ja tako nekako, sicer ne vem, če si pravilno predstavljaš, ker sem ti verjetno dal malo napačno sliko. Skratka vhod na stolpu zgleda nekako takole , kabel pa nekako takole

Na stolpu imaš rdečo in belo luknjo in vanj vtakneš rdeč in bel činč vtič.
Črno bananco pa v računalo. In če boš prodajalcu v štacuni povedala, kaj želiš povezati, ti bo že dal tapravi kabel, ali pa si natisni slikco pa mu jo pod nos pomoli 🙂

Če je vseeno kje priključiš ti težko povem, ker ne vem, kakšna sta ta 2 vhoda. Ponavadi je vseeno, uničit itak nimaš kaj, tako da probaj v enega in v drugega, če ne opaziš razlike, potem je itak vseeno, drugače pusti v tistem, v katerem se ti zdi bolje.

Povej, da rabiš kabel, kjer imaš na eni strani dvakrat cinch, na drugi pa klinken vtikač 3,5 mm ( stereo ).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close