Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Preglasno hlajenje procesorja

Preglasno hlajenje procesorja

Pri zmogljivešjih Intelovih procesorjih se podobno kot pri Athlonih pojavlja problem prekomernega onesnaževanja delovnega mesta z dokaj nadležnim hrupom, ki prihaja iz dodatnih ventilatorjev.

Obstaja kakšna uporabna zaščita pred tem šumenjem? Spomnil sem se zmaškov, ki jih uporabljajo delavci na štancah, ampak – potem ne bom mogel poslušati glasbe in telefonirati. Kaj torej lahko storim? Postavil sem si ga pod mizo, a je še kar občutno preglasno… 🙁

zivjo.priporocam ti da zamenjas ventilatorje ,ker obstajajo zdaj z tihim delovanjem in niso tako dragi.cao

Eden od načinov je zmanjšanje hitrosti vrtenja z predupori.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

se mi je zdel tko na brzino, da piše: Preglasno hlajenje profesorja… 🙂 🙂 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Se mi zdi ,da imaš spet kakšen izpit in si ti pregreta, he ,he…Saj bo .le brez panike!
Al pa te pomlad daje.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ti pa dobr vohaš. kolokvi v petek, težek ko … in glede na to, da prvega kolokvija mam, se mi tud tega splača narest 🙂 pol mam kr komplet izpit 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Se še malo spomim mojih izpitov na VTŠ…po par urah študija se začnejo črke v knjigi majat.

VTŠ?

Višja tehnična šola…so jo ukinili oziroma spremenili v Tehnično fakulteto še pred tvojim rojstvom ;))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close