Najdi forum

TFTP612 W32.Blaster.F.W.

Ojla!
Nič hudega sluteč sem pognala Nortona, da mi mal prečekira čarunalnik… in glej ga!

TFTP612 W32.Blaster.F.W. virus, ali kaj je že!

Kaj naj naredim?! Naj zbrišem, če se da ali dam v karanteno, mogoče?

Hvala za pomoč!

Kvačka

Ja običajno so virusne zalege za pobrisat, razen če imaš rada
živalski vrtec doma.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ta je dobra 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Meni pa ne!zato,ker se delata včasih norca iz nas…obupanih nevednih PC-jašev.
Tko.
Klemenxx me itak ne mara več….Mausi pa v kratkem….

Sklepam, da se zafrkavaš; a ni lepše en navihan in smešen odgovor prebrat, kot pa ‘ja’ ali ‘zbriši’.
MISLM!
🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

P.S.: seveda te še maram 😉

Ko si obupan……in ne veš kaj storit….pa stvar rabiš za resno delo…….pol ti res ne ne potegnejo šale!
verjemi.
Sam,kako bi svoj “strahotni” problem(pa čeprav je v vaših očeh sam mišji prdec)….. rešil……..

Hvala.

Ja, spet jest…
Se mi je kar zdel, da bo treba brisat, ja….ampak…ne gre!

Oznaka: Hbinst.exe, Threat name: Adware.Hotbar, File at risk.
Dva komada! Jih pa z deletom ne zbrišem, oz. ne odstranim.
A jih moram kako drugače, poiskat v kakšni skriti datoteki,..pa zbrisat al koko?!
To, da nimam dost pojma, se pa itak že ve. ;))

Pa hvala, no!

Lp Kvačka

Hotbar sicer ni ne vem kako hudo nevarna reč, so pa to špijunska posla in v bistvu take stvari prav tako nimajo kaj iskati na mlinčku.

Al koko to odstranit?

Najbolj učinkovito je na roke, ampak ker tako povdarjaš, da nimaš pojma, potem je vseeno bolje najti kak program, ki bo namesto tebe odstarnil zadevo. Eden takih, ki mislim da odstrani dotičnega vohuna je Spy Sweeper, dobiš ga pa tulele

Bohonej, stotavžentkrat!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close