Najdi forum

Mail imam odprt na Pinkponk-u, pa v predal dnevno dobivam na desetine okuzene poste…

Mogoce kdo ve, kako se tega znebiti?

Hvala!

zapri mail…

Upam da ti bom pomagala.Nabavi si antivirusni program.Pojdi na stran
http://www.avast.com/_kat207.php? tam boš dobil en dober program.Daš samo e-mail vse ostalo napiši none razen pri državi.Nato dobiš po e-mailu pošto s tem tudi registrsko številko.To številko nato upišeš in antivirusni program je registriram.Sama ga imam in mi je odkar sem na računalniku vsakič ko sem dobila okuženo pošto upozoril.Opozori te z sireno in z govorom.probaj.

Mislim, da bi on rad videl, da te pošte ne bi dobival, saj ve, da je okužena in verjetno ima tudi protivirusnika.
Če pošto gledaš v outlooku si lahko nastaviš naj ti pošto s teh in teh naslovov in s takimi in takimi topici briše s serverja, pa fertik.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ja to je že res.Pri meni je pošta tudi okužena ko virus zbriše lahko pošto v miru tudi prebereš.Tudi jaz nisem vesela če dobivam ukuženo,sam kaj naj pa naredim.

Ja če gledaš pošto v outlooku si naštimaj, naj take mejle briše s serverja, pa fertik. Sploh do tvojega računala ne bo prišlo in te ne bo vznemirjalo. 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close