Najdi forum

Virus, spuy ali kaj ??!!

Ob zagonu računalnika (z Win 98SE, modem, ni v mreži) se mi je pred kakim tednom na vsem lepem začelo pojavljati sporočilo v majhnem programskem oknu z oznako OZNAKA in vsebino okna – “Program je že zagnan”.

Seveda sem takoj pregledal (2 x)računalnik antivirusnim programom Norton z osveženimi bazami podatkov, vse čas imam tudi vklopljen tudi auto-protect in osveževanje baz, pa na najde nič.
Pregedal sem tudi z Spybot programom, pa tudi nič.
Sigurno ne gre za kak program, ki bi ga kdaj inštaliral, ni ga pri odstranitvi programov v nadzorni plošči, niti v registru ne najdem kakšnega programa Oznaka.

Malo me grabi panika, kaj in kdo mi zdaj nekaj zaganja na mojem računalniku, ker imam kljub temu na računalniku tudi stvari, ki niso povsem “javno dobro”.

Ali mi kak heker vdira in downloada fajle, ko surfam po netu ali kaj, ali gre za kak slovenski virus (tekst je v slovenščini)??

Ali je kdo že videl kaj podobnega, ima kdo še kako idejo, kje in bi našel nadležen program v računalniku, oz. kaj bi ti sploh lahko bilo??

Kako to misliš, da je tekst v slovenščini, kakšen tekst?

V modri vrstici na vrhu okvira piše ” OZNAKA”, v okvirju pa “Program je že zagnan.”

To je vse.

Očitno si zadnje čase instaliral neki nov programček, ki pač kliče kak določen
program, ki se že zažene avtomatsko ob startanju Windows okolja.

Po mojem mnenju ni nobene panike.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

“ker imam na računalniku tudi stvari, ki niso povsem “javno dobro”. “

Kaj pa so te stvari??? 🙂 🙂 🙂 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

kalkulacije, certifikati, gesla, pogodbe …

A, dobro, dobro.
Samo tako hecno se je slišalo… 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close